Rivera confirma el seu suport a Rajoy perquè "Espanya no pot esperar més"

El president de C's recorda al líder del PP que es crearà una comissió per investigar el presumpte finançament il·legal del PP

jjubierre36059489 albert rivera161027122221

jjubierre36059489 albert rivera161027122221 / AGUSTIN CATALAN

1
Es llegeix en minuts
Pilar Santos
Pilar Santos

Periodista

ver +

Albert Rivera ha confirmat el suport del grup parlamentari de Ciutadans a Mariano Rajoy perquè "Espanya no pot esperar més". El president de Ciutadans ha dit a la tribuna del Congrés dels Diputats que el seu partit és "l'únic" que ha col·laborat des del minut zero per desbloquejar la situació política, primer intentant que Pedro Sánchez fos investit president i, ara, recolzant el líder del PP en la seva reelecció. 

Notícies relacionades

Després d'escoltar Rajoy, que ha elevat el to sobre la importància de tenir "estabilitat" i ha elevat la pressió a Ciutadans i PSOE, Rivera ha advertit el candidat a la investidura que "no pot fer el mateix que aquests últims anys". "No tingui por, no passa res perquè aquesta legislatura no tingui majoria absoluta. Si vostè compleix les exigències de Ciutadans això sortirà bé, no passarà res", ha afegit sobre el pacte de 150 mesures firmades pels dos polítics a l'agost. I en aquest context li ha recordat que un d'aquests punts inclou la creació d'una comissió d'investigació sobre el presumpte finançament il·legal del PP.

A Pablo Iglesias, que el va tractar d'inculte en el debat de dijous, li ha dit que és el moment de "presentar lleis amb un contingut decent". "Li donaré una mala notícia. A partir d'ara s'ha de treballar", li ha deixat anar al líder de Podem.