NOVA ETAPA

David Fernàndez es reincorpora a la cooperativa Coop'57 després del seu pas pel Parlament

L'exdiputat de la CUP torna a treballar a l'entitat, dedicada al finançament de projectes d'economia social i solidària

davidfernandez1

davidfernandez1

1
Es llegeix en minuts

L'exdiputat de la CUP David Fernàndez es va reincorporar aquest dilluns a la feina a la cooperativa Coop57. L'exparlamentari de la força anticapitalista torna a l'entitat, on estava al capdavant de l'àrea social i de comunicació, després de dedicar-se a la política en l'última legislatura.

Els companys de Fernàndez a Coop57, cooperativa que es dedica a finançar projectes d'economia social i solidària a través de la intermediació financera, han celebrat el seu retorn a través de Twitter. En un primer missatge li han donat la benvinguda per tornar "a casa".

A continuació, la mateixa cooperativa ha penjat a les xarxes socials una imatge de Fernàndez, més prim que fa uns mesos, escombrant l'oficina.

Notícies relacionades

Fernàndez es va convertir en un dels diputats estrella del Parlament de l'última legislatura tant per les seves intervencions a l'hemicicle com per la seva presidència de la 'comissió Pujol' i les seves invectives contra l'exministre Rodrigo Rago, contra qui va brandar una sandàlia en senyal de menyspreu. Les seves samarretes reivindicatives i la seva abraçada amb l'expresident Artur MasabraçadaArtur Mas la nit del procés participatiu del 9-N també van fer parlar molt.

En el seu retorn a Coop57, l'exdiputat de la CUP ha sigut el primer que ha fet broma amb el seu nou estatus. També ho ha fet a través de les xarxes socials.