Parets farà un porta a porta per reforçar la campanya sobre civisme

Es vol incidir en la recollida de residus i la millora de l'entorn urbà i natural

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / PARETS DEL VALLÈS

El divendres 10 de març començarà el repartiment dels llibrets informatius sobre el segon eix de la campanya de civisme 'Qüestió de respecte. Parets casa de tots ', impulsada per l'Ajuntament.

En aquesta ocasió es vol incidir en la recollida de residus i en la millora de l'estat de conservació de l'entorn urbà i natural.

 

 'I tu, com ho fas? +Civic +Net' és el nom d'aquest segon eix que, a més de la distribució de les publicacions, inclou una sèrie d'accions específiques en aquest àmbit com consells sobre educació mediambiental i reciclatge.

Es preveu també posar més recursos perquè el servei de recollida i neteja siguin millors; organitzar activitats de formació dirigides als escolars, a la ciutadana i a les empreses, entre altres.

 

Paral·lelament a la distribució, a partir de demà, dos agents cívics faran un recorregut porta a porta pels domicilis del municipi, amb l'objectiu d'informar sobre aquesta i la resta d'eixos de la campanya de civisme.

 

Notícies relacionades

 Actualment, a Parets, hi ha instal·lats 696 contenidors de recollida de residus a la via pública: 5 'minideixalleries', 59 contenidors per a vidre, 59 contenidors per a la recollida de paper, 59 per als envasos, 288 per restes genèriques, 192 per a la recollida de restes orgàniques, 8 per al reciclatge d'olis usats, 8 per a les piles, i 18 per dipositar roba.

Més notícies de Parets del Vallès a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Escombraries