Hamilton silencia Ferrari

El tricampió acaba amb les fanfarronades de Ferrari amb una 'pole' incontestable en la primera carrera d'Austràlia

rozas37810664 winner of qualifying session mercedes driver lewis hamilton 170325083226

rozas37810664 winner of qualifying session mercedes driver lewis hamilton 170325083226 / Rick Rycroft

1
Es llegeix en minuts
MIGUEL MARTÍNEZ

Durant tot l'hivern han anat filtrant que han invertit molts diners, que ja tenen la solució, que han encertat el procés, que ja disposen del cotxe per guanyar. Són Ferrari. Com cada hivern, com cada any. Lewis Hamilton ha desmuntat totes les fanfarronades hivernals de Maranello en un tres i no res, amb una 'pole' incontestable. Això sí, com s'esperava, Sebastian Vettel ha aconseguit la primera fila per dos motius. Mercedes no mostrarà tota la seva potència fins al quart gran premi de la temporada i Valtteri Bottas, el substitut de Nico Rosberg, no està entre els sis millors pilots de la graella.

Notícies relacionades

Kimi Raikkonen (Ferrari) ocuparà la segona fila, al costat de Max Verstappen (Red Bull-Renault). També es preveia que Red Bull estigués en aquesta segona fila, encara que la sorpresa ha sigut que Daniel Ricciardo tingués un accident quan buscava aquesta primera línia. Ha perdut el cotxe del tren del darrere a la zona més ràpida. “Són cotxes més difícils de conduir”, confirma Carlos Sainz (Toro Rosso) autor d'una fenomenal vuitena posició, al davant del seu company Daniil Kvyat. "Són molt sensibles als canvis de temperatura a la pista, al vent, i és fàcil cometre un error”, ha assegurat el madrileny, molt satisfet amb el seu rendiment, però una mica mosca amb el cotxe: “Hem d'analitzar per què els altres han millorat més que nosaltres de divendres a dissabte”.

Fernando Alonso (McLaren-Honda), que ha passat el primer tall, ha caigut a la Q2 i sortirà des de la 13a posició, cosa que li ha provocat, després de tanta preparació i il·lusió, una gran decepció, i confirma que el motor Honda que comença el Mundial a Melbourne no està a l'altura del que s'esperava. La firma japonesa promet un gran propulsor per al mes de maig.