La desaparició i aparició d'un dels dècims del Gordo del PSOE

El gerent del partit, Goyo Martínez, localitza la papereta extraviada després de denunciar a la policia la seva pèrdua

36012844 60

36012844 60 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts

L'embolic pels dècims del Gordo que es van repartir diversos treballadors de la seu del PSOE segueix en augment. Per si no fos poc el que va passar ahir, quan es va descobrir que els dècims en qüestió van ser un regal de l'administració de loteria quan el PSOE va comprar el número al qual solen jugar cada any, aquest divendres la polèmica s'ha tornat a activar quan s'ha sabut que el gerent del partit, Goyo Martínez, un dels que es van quedar amb un dècim, ha denunciat a la comissaria la pèrdua de la seva papereta.

Notícies relacionades

Martínez va explicar ahir, dijous, a diverses persones del seu entorn que no trobava el dècim i va decidir denunciar-ho a la policia per evitar que l'acusessin d'haver-se'l quedat. Al partit ha creat molt malestar que ell, el director financer i l'encarregat de la loteria al partit s'hagin quedat cadascun una papereta del 66.513. Amb els altres dos dècims regalats van fer participacions i les van repartir a unes 12 persones.

No obstant, la desaparició de la butlleta ha durat poc temps ja que, segons ha publicat 'eldiario.es', uns coneguts li han recordat que l'havia intercanviat amb ells.

Premis Loteria de Nadal 2023

Comprovar Loteria de Nadal 2023

El sorteig de la Loteria de Nadal que se celebrarà el proper 22 de desembre repartirà 2.408 milions. El Gordo de la Loteria de Nadal 2023 estarà dotat amb un premi 400.000 euros al dècim.