Sorteig extraordinari del 22 de desembre

¿Quines administracions de loteria de Barcelona han venut més el Gordo de Nadal?

Aquí podràs comprovar si el teu dècim ha sigut premi el dia del sorteig de la Loteria de Nadal

Aquestes són les quantitats que et pots emportar si el teu dècim resulta premiat

Spain’s Christmas Lottery El Gordo (The Fat One) in Madrid

Spain’s Christmas Lottery El Gordo (The Fat One) in Madrid / Reuters / Albert Gea (Reuters)

2
Es llegeix en minuts
Manuela Valdés

Quan arriben aquestes dates, és habitual veure llargues cues per comprar un dècim de la Loteria de Nadal. Aquesta imatge sol repetir-se cada any a les administracions més veteranes o les que tenen en el seu historial haver repartit el Gordo o un altre dels premis principals en alguna ocasió. La ciutat de Barcelona no és aliena a aquest pelegrinatge de persones que van a aquests llocs amb la il·lusió i l’esperança d’emportar-se un bon pessic del Sorteig Extraordinari de Nadal de la Loteria Nacional.

Hi ha administracions de loteria de Barcelona que s’han fet famoses per repartir el Gordo alguna vegada. Però el 2021 no hi va haver sort i el màxim premi que es va repartir a Barcelona va ser un tercer, que va recaure en un bar de Calella (Maresme), on es van repartir 35 sèries, i 15 més a Granollers (Vallès Oriental). A continuació, et mostrem les que més visites congreguen aquests dies.

El Gato Negro

L’administració de loteria núm. 44 de Barcelona va néixer el desembre de 1912. El 1932 es va traslladar definitivament al carrer Pelai, on es troba actualment, després de passar per altres llocs de la ciutat. Des que l’administració es va instal·lar al centre de Barcelona, el local va anar augmentant en vendes i prestigi fins arribar a tenir una gran popularitat en la dècada dels 50 pels importants premis repartits.

L’arribada del nou mil·lenni va confirmar la bona ratxa d’aquesta administració ampliant el seu historial de premis en els sortejos de Nadal del 2003, el 2004 i el 2010. El 2016 amb el trasllat a un nou local molt més ampli del mateix carrer, arrenca una nova etapa en què s’incorpora l’opció de pagament amb targeta i s’amplia el nombre de finestretes d’atenció al client per evitar al màxim les cues que es fan a l’exterior.

El 2019 va vendre una sèrie sencera d’un cinquè premi valorat en 500.000 euros amb el número 750 i també va repartir dos cinquens premis el 2016 i 2017.

Loteria Valdés

Notícies relacionades

Situada a la Rambla de Barcelona des de 1905, fa més de cent anys que l’administració comparteix il·lusions amb els seus clients. Amb la tercera generació al capdavant de l’establiment, Loteria Valdés també té en el seu historial premis importants de la Loteria de Nadal. Des de la seva obertura, ha repartit fins a set vegades el Gordo de Nadal, l’última el 1988. El 1993 va batre el seu propi rècord després de repartir el primer premi de la Loteria de Nadal i del Nen.

El 22 de desembre, EL PERIÓDICO obrirà un directe per explicar tot el que passa durant el sorteig de Nadal i informar dels números premiats. Així mateix posarà a disposició de tots els lectors un comprovador de premis per consultar si un dècim ha sigut premiat amb alguna quantitat de diners.

Premis Loteria de Nadal 2023

Comprovar Loteria de Nadal 2023

El sorteig de la Loteria de Nadal que se celebrarà el proper 22 de desembre repartirà 2.408 milions. El Gordo de la Loteria de Nadal 2023 estarà dotat amb un premi 400.000 euros al dècim.