Loteria de Nadal 2022

¿Què has de fer si et toca la Loteria de Nadal 2022?: consells

Segueix en directe el sorteig de la Loteria de Nadal 2022

Comprova números premiats en la Loteria de Nadal 2022

Números premiats en el Sorteig Extraordinari de Nadal 2022

Si ets aquest afortunat que tens el Gordo, tingues en compte això

Agencia ATLAS

2
Es llegeix en minuts
Manuela Valdés

Avui és el dia en què centenars d’espanyols esperen la visita de la deessa fortuna en el Sorteig de la Loteria de Nadal 2022. Des de les 9 del matí els nens de San Ildefonso han començat a cantar els premis de la Loteria de Nadal que portaran les felicitat a desenes de cases.

Així doncs, en el cas que siguis un d’aquests afavorits que se n’emporten una part o, fins i tot, l’anhelat Gordo de la Loteria de Nadal, has de tenir en compte diversos consells abans de tornar-te boig de felicitat i tirar la casa per la finestra:

No perdis els papers

En el moment que un és conscient que els milers d’euros són a la seva butxaca, el millor és agafar aire i començar a assimilar-ho. Són molts els guanyadors de la Loteria o de grans premis que acaben arruïnats. Per això, s’ha de mantenir la ment freda i no deixar-se emportar per compres compulsives que a llarg termini poden portar grans problemes. El primer: pensar.

Discreció 

Repartir el premi entre els més estimats és, sens dubte, un dels plaers més grans per als guanyadors de la Loteria, tot i que és convenient no revelar la quantitat exacta, per evitar malentesos o enveges. La discreció en aquests temes és un gran valor, és molt important elegir bé les persones amb què es compartirà la notícia. El recomanable és dir-l’hi només a aquells que són de total confiança.

No et precipitis a deixar la feina 

Quan un és premiat amb el Gordo de la Loteria de Nadal, s’ha d’acudir a la feina i intentar mantenir la calma. És important no donar gaires pistes sobre la quantia del teu premi. T’has de donar un temps per reflexionar i pensar bé què fer has de amb el teu futur després de resultar afavorit en el Sorteig de Nadal.

Cobrar el premi en una entitat on no et coneguin

Notícies relacionades

És millor que no acudeixis a cobrar el premi de la Loteria a la teva sucursal més pròxima. D’aquesta manera, serà més fàcil conservar el teu anonimat i evitar que tot el barri sàpiga que t’ha tocat el Gordo.

Acudeix a un expert

Normalment moltes de les persones afortunades amb un premi tan gran no tenen experiència en el món de les finances, per la qual cosa és necessari comptar amb un bon assessor legal i fiscal que gestioni correctament el nostre premi i així evitar disgustos.

Premis Loteria de Nadal 2023

Comprovar Loteria de Nadal 2023

El sorteig de la Loteria de Nadal que se celebrarà el proper 22 de desembre repartirà 2.408 milions. El Gordo de la Loteria de Nadal 2023 estarà dotat amb un premi 400.000 euros al dècim.