El Gordo obre una altra crisi al PSOE perquè els dècims premiats no es van repartir

La gestora es desmarca de la polèmica i afirma que el partit com a tal "no administra ni distribueix loteria"

Els afortunats han sigut els treballadors del departament d’Administració i Compres del partit. / ATLAS VÍDEO

Els afortunats han sigut els treballadors del departament d’Administració i Compres del partit.
Desenes de periodistes esperen a les portes de la seu del PSOE al madrileny carrer de Ferraz, aquest dilluns.

/

1
Es llegeix en minuts

El premi de la Loteria de Nadal que ha recaigut aquest dijous a la seu del PSOE, al carrer de Ferraz de Madrid, ha generat malestar entre els treballadors del partit, ja que els dècims amb el Gordo eren regalats i no s'havien repartit entre tots els empleats.

Segons han confirmat a Europa Press fonts socialistes, els cinc dècims amb el número 66.513 que van arribar a Ferraz havien sigut regalats per l'administració del Paseo de la Esperanza, on s'havia comprat el número 'oficial' que juga el PSOE. No obstant, segons aquestes fonts, dos d'aquests dècims es van repartir en participacions, no a tota la casa, i tres se'ls van quedar tres treballadors del departament d'administració, entre ells el gerent del partit, Goyo Martínez.

DE L'ALEGRIA A L'ENUIG

Així, i després dels primers moments d'alegria pel premi rebut, que s'ha anunciat fins i tot a les xarxes pel PSOE, s'ha generat un profund malestar entre els treballadors del partit i, en particular, de l'àrea d'administració.

Algunes d'aquestes persones es pregunten per què si aquests dècims eren regalats com a agraïment per la compra d'un número sencer no es van repartir entre tots.

COMUNICAT DE LA GESTORA

Notícies relacionades

En un primer moment, fonts de Ferraz han explicat que els premiats eren tots treballadors de la casa i entre ells no hi havia cap dirigent polític. "Feliços perquè molts treballadors/es de la casa a Ferraz han sigut afortunats amb el Gordo de Nadal. Un gran final per a un any difícil", ha sigut el seu anunci a Twitter.

Posteriorment, vista la polèmica, la gestora socialista ha emès un comunicat en què ha assegurat que "el PSOE com a organització no administra, distribueix o gestiona Loteria de Nadal". També ha explicat que "són els mateixos treballadors i treballadores els encarregats de l'administració, distribució i gestió del número jugat" dins del partit, el 91.674, que no ha resultat premiat. No obstant, en el comunicat es precisa que "alguns treballadors i treballadores" de Ferraz "a títol personal" han sigut premiats amb el Gordo.