DESCANS I REFLEXIÓ

Els Clooney s'instal·len tot l'estiu al llac de Como

George i Amal passaran tres mesos amb els bessons Ella i Alexander a la seva vil·la llombarda

El matrimoni ha de decidir durant les vacances si canvien Anglaterra per Califòrnia per viure

fcasals28010922 afp pictures of the year 2014     us actor george clooney an170710170819

fcasals28010922 afp pictures of the year 2014 us actor george clooney an170710170819 / PIERRE TEYSSOT

3
Es llegeix en minuts
Iosu de la Torre
Iosu de la Torre

Coordinador de Podcast.

ver +

George Clooney ha instal·lat la seva família a la residència que posseeix al llac de Como, a la regió de la Llombardia (Itàlia), per passar l’estiu. Seran unes vacances llargues (fins passat setembre) per a la reflexió (l’actor i la seva dona advocada han de decidir finalment on viuran els pròxims anys), segons han informat durant els últims dies mitjans com 'Vogue', 'Vanity Fair', 'People' i el portal TMZ, el de les grans exclusives (les morts de Prince, Michael Jackson i Paul Walker).

Durant els mesos d’embaràs d’Amal Alamuddin, la retirada als quarters d’hivern d’aquesta parella activíssima, es va apuntar que tots dos abandonarien els Estats Units i que el destí estaria al cor d’Anglaterra, a Berkshire, on posseeixen una mansió. La mudança venia motivada sobretot per la irrupció de Donald Trump com a inquilí de la Casa Blanca. Clooney va fer campanya per Hillary Clinton i no va ocultar el fàstic que li feia el successor de Barack Obama. No obstant, els plans han canviat radicalment des que Londres s’ha convertit en un dels principals objectius del terrorisme gihadista.

Clooney vol protegir els seus i ha decidit mirar una altra vegada cap a l’Amèrica del Nord. No cap a la seva estimada Nova York, sinó cap a Califòrnia. S’informa que la parella s’ha entrevistat amb els serveis secrets perquè el blindatge davant les amenaces sigui màxim. L’advocada Clooney defensa causes molt complicades en països d’influència islàmica. I a més, ara, està en primera línia de la fama des que es va unir a l’estrella del cine. «Clooney ha esperat molt per tenir una família, així que farà el que sigui necessari per mantenir-los protegits», recull la web de la revista Vogue.      PORTANT LES CISTELLES

La família va aterrar a principis de juliol a Milà. Els de TMZ van mostrar les imatges de Clooney baixant del seu avió privat la cistella d’un dels seus bessons. Al seu darrere, Amal, amb l’altra criatura. Els nadons Ella i Alexander ja fa sis setmanes que agiten involuntàriament la vida de l’advocada i l’intèrpret, que es mostren encantats, segons explica l’avi dels nens.

    Nick Clooney (83 anys) va ser qui va explicar en un xou de la tele la bellesa de la parelleta. Dies després, va revelar algunes de les converses que té amb el seu fill. «Cada vegada que George em deia que no veia nens ni casament en el seu futur, l’escoltava pacientment, i al final li contestava: ‘Algun dia trobaràs una dona espectacular que farà que et caiguin els mitjons a terra, fi de la història’. I això és just el que ha passat», va deixar anar.

El pare de l’actor no se n’ha estt d’explicar a People com va ser la primera cita amb Amal. Va succeir el 2013, durant un sopar amb uns amics comuns, en què els avui sogres van posar els ulls en aquella atractiva advocada i van advertir a George que potser hauria d’atendre-la com es mereixia. El pare alcavot explica que «després d’aquella primera trobada, els destins de tots dos estaven segellats. Ella va ser extraordinària i ell va estar extraordinàriament pendent d’ella».       ‘PELOTAZO’ DE MIL MILIONS

Notícies relacionades

Clooney és un personatge de qui constantment sorgeix alguna notícia. Igual que fa dues setmanes es va conèixer que havia donat un pelotazo de mil milions de dòlars al vendre les seves accions de la marca de tequila Casamigos, a l’inici de l’anterior les agències repicaven les declaracions d’una exnòvia de l’intèrpret, Carole Ralziwill, sobre les excel·lències amatòries de l’intèrpret que millor ha venut mai una marca de cafè. «Li posaria un 9», va dir la dona a la publicació Vanidades.

El portal mexicà d’¡Hola! explica que, dels bessons, Alexander és més gran que Ella per tot just dos minuts. Els certificats de naixement apunten que el nen va venir al món, el 7 de juny, a les 12.54 de la tarda, i la seva germana, a les 12.56.