AVIS ORGULLOSOS

Els pares de George Clooney revelen alguns detalls dels seus nets acabats de néixer

Nick Clooney i Nina Warren han comentat que "els bessons són guapos i tenen els cabells foscos"

clooney

clooney / ALBERTO PIZZOLI (AFP)

1
Es llegeix en minuts

Els pares de George Clooney estan emocionats amb els bessons Alexander i Ella ClooneyÉs tal l'alegria que es viu a casa l'expresentador, que va revelar a Tricia Macke de 'Cincinatti WXIX' algunes característiques físiques dels nadons. Segons va explicar l'estrella televisiva, de 83 anys, van parlar d'Amal, la seva nora, a qui va anomenar "superwoman", per FaceTime a penes dues hores del naixement dels nadons.

Nick Clooney i Nina Warren estan emocionats amb els seus nets."Ella està genial. Els nadons són guapos. Per descomptat, ella és bella", ha dit l'avi dels petits.

"EL NAS  DEL PARE"

Notícies relacionades

El progenitor de l'actor també va revelar que els nadons tenen els cabells foscos i segons la seva dona, Nina Warren, el nen té el nas del pare. "M'encanten els seus noms, Alexander i Ella. Es veuen genials i tant Amal com George ho estan fent meravellosament bé", va detallar l'orgullós avi.

Els inexperts pares estan rebent infinitat de regals d'amics de tot arreu del món que es congratulen del doble naixement, com els seus amics Cindy Crawford i Rande Gerber, que els han enviat un carret per a nadons carregat amb bosses de bolquers i dues caixes de tequila.