Kim Kardashian pateix un robatori a punta de pistola al seu pis de París

Els lladres s'han emportat objectes, la majoria joies, valorats en uns 16 milions d'euros

Cinc encaputxats, vestits de policia, van entrar en el seu apartament per emportar-se joies valorades en 16 milions. / ATLAS

1
Es llegeix en minuts

La 'celebrity' i estrella del 'reality' nord-americà 'Las Kardashian' Kim Kardashian ha sortit il·lesa de l'atracament a mà armada que ha patit aquesta matinada a la seva residència de París. Els lladres s'han emportat objectes, la majoria joies, valorats en uns 16 milions d'euros.

Segons han relatat mitjans francesos, Kardashian era a l'apartament que té a l'exclusiu districte 8 de París, on s'havia instal·lat per seguir les desfilades de la Setmana de la Moda, quan cinc individus armats i emmascarats, disfressats de policia, van irrompre de forma violenta al pis i la van amenaçar a punta de pistola. Els fets van tenir lloc a les 03.00 hores de la matinada.

Abans d'entrar a la vivenda i lligar de mans un escorta, els lladres van atacar els vigilants de la residència, segons ha relatat l'emissora France Info. RTL ha apuntat, per la seva banda, que Kardashian va ser tancada al lavabo mentre els lladres buidaven la vivenda.

KANYE WEST SUSPÈN UN CONCERT

Notícies relacionades

La fiscalia francesa està investigant els fets.

Kardashian n'ha sortit il·lesa físicament, però alterada emocionalment, ha explicat la portaveu de la jove. El seu marit, el raper Kanye West, estava fent un concert al festival The Meadows de Nova York quan, al tenir notícia dels fets, va anunciar que suspenia el recital. "El concert s'ha acabat", va dir als assistents. Un responsable del festival va explicar que el cantant havia de marxar immediatament per "una urgència familiar".