ETERNA ADOLESCENT

Demi Moore, rere els passos de Renée Zellweger i Catherine Zeta-Jones

Una foto de l'actriu amb la seva filla Tallulah Willis dispara els rumors sobre un desafortunat retoc de bisturí

Demi Moore i la seva filla Tallulah Willis, en una imatge que aquesta última ha pujat a Instagram.

Demi Moore i la seva filla Tallulah Willis, en una imatge que aquesta última ha pujat a Instagram.

1
Es llegeix en minuts

En l'última entrega dels Globus d'Or un dels fets més comentats va ser la nova i retocada cara de Catherine Zeta-Jones Catherine Zeta-Jones i el vestit triat per a l'ocasió, que la va portar a guanyar-se un dels sobrenoms que més fortuna van fer a la gala: el de la flamenca de Whatsapp. L'actriu britànica va cridar l'atenció pel seu últim retoc plàstic i la seva similitud més que evident amb una altra actriu que últimament també s'ha operat la cara, fins a desfigurar les faccions amb què va néixer: Renée Zellweger.

Ara una altra famosa actriu de Hollywood, Demi Moore, sembla haver-se posat a les mans del seu cirurgià per omplir-se els pòmuls, enfonsar-se els ulls, aixecar-se el mentó i estirar el naixement dels cabells al front fins a límits siderals. Tot per seguir semblant una eterna --i rara-- adolescent.

Encara que la intèrpret de 'Ghost' ja ha bufat 52 espelmes al pastís, es diria que és la germana de les seves filles. Una d'elles, Tallulah Willis, és la que ha penjat al seu compte d'Instagram una foto amb la seva mare, ara gairebé irreconeixible.

Notícies relacionades

Fa tres anys, en una entrevista, l'ex de Bruce Willis i d'Ashton Kutcher negava rotundament que s'hagués fet cap estètica. Ara, després d'aquesta instantània, potser no ho podrà negar.