DESASTRE ESTÈTIC

Renée Zellweger veu "tonta" la polèmica sobre la seva cara

L'actriu està "encantada" que el seu canvi d'aspecte "es noti" i que tothom parli del seu nou 'look'

Explica que tot és perquè porta una vida més sana i feliç que mai

Reneé, el 2001 i en l’actualitat.

Reneé, el 2001 i en l’actualitat. / AP

2
Es llegeix en minuts

L'actriu Renée Zellweger és conscient de l'enrenou que han provocat les fotografies de com és la seva cara en l'actualitat i, lluny d'enfadar-se, assegura que s'alegra que la gent percebi el canvi, que es deu al fet que porta una vida "diferent, sana i feliç", encara que veu "tonta" la polèmica pel seu canvi de 'look'.

En un comunicat remès a la publicació especialitzada 'People', la guanyadora de l'Oscar per 'Cold mountain' (2003) va voler explicar que el motiu del seu aspecte és que fa una vida més sana i feliç que mai.

"M'alegro que la gent pensi que tinc un aspecte diferent", va afirmar l'artista.

"Estic vivint una vida diferent, feliç i satisfactòria. M'entusiasma que, potser, es reflecteixi", va afegir l'artista, de 45 anys, que va donar vida a la popular Bridget Jones en dues pel·lícules: 'Bridget Jones's Diary' (2001) i 'Bridget Jones: The Edge of Reason' (2004).

ENRENOU A LOS ANGELES

Zellweger va reaparèixer dilluns en una gala celebrada a Los Angeles i va causar cert enrenou per l'aspecte de la seva cara, que ha provocat nombrosos comentaris sobre una possible cirurgia estètica.

L'actriu, que s'ha mantingut allunyada de Hollywood des que va estrenar 'My own love song', el 2010, ha mostrat una cara tan canviada que alguns mitjans nord-americans l'han qualificat de "virtualment irreconeixible", com indicava el portal MoviePilot.com.

Per Zellweger, la controvèrsia sorgida sobre aquestes imatges és "tonta", però ha decidit donar la seva versió "perquè sembla que aquells que busquen una perversa veritat que no existeix" no la deixaran tranquil·la fins que ofereixi una explicació.

"Els meus amics diuen que faig la sensació de ser una persona en pau i d'estar sana", va continuar l'actriu, que va afegir: "Durant molt de temps no vaig fer una bona feina en aquest aspecte. Portava a terme una activitat que no era sostenible i no em permetia cuidar-me. En lloc de parar per recapacitar, vaig seguir corrent fins que vaig acabar exhausta i vaig prendre males decisions per ocultar aquest cansament".

"Era conscient del caos i finalment vaig elegir coses diferents", va subratllar.

VIDA TRANQUIL·LA I REPOSADA

En aquesta aposta per una vida més tranquil·la i reposada, l'actriu assegura que hi té molt a veure la seva parella, Doyle Bramhall.

"Vaig fer un treball que em va permetre parar, construir una llar, estimar algú, aprendre coses noves i créixer com a persona", va indicar.

Notícies relacionades

I, va ressaltar, no li importa que hi hagi gent que no la reconegui amb el seu nou aspecte.

"La gent no em coneix als meus 40. No em coneix estant així de sana. Pot ser que estigui diferent. ¿A qui no li passa quan envelleix? Però sóc diferent. Sóc feliç", va dir.