NYAPS PLÀSTICS

Altres famosos desfigurats pel bisturí

Melanie Griffith, Nicole Kidman, Silvio Berlusconi i Mickey Rourke són algunes de les celebritats que pitjor han tractat les seves cares

Renée Zellweger, dimarts passat en un acte a Los Angeles.

Renée Zellweger, dimarts passat en un acte a Los Angeles. / REUTERS / MARIO ANZUONI

1
Es llegeix en minuts

La polèmica sobre el sorprenent canvi d'aspecte de l'actriu Renée Zellweger, que va reaparèixer dilluns en una gala celebrada a Los Angeles i va deixar estupefactes els presents davant el seu evident canvi de cara, ha reobert el debat sobre l'ànsia per l'eterna joventut dels famosos i les destrosses que el bisturí ha fet en molts dels casos.

Amb la intenció d'esborrar tot rastre d'arrugues, ulleres, bosses, papades i mentons caiguts, alguns s'han servit del bòtox, els fils d'or i els implants amb poca fortuna. Els resultats de les seves operacions estan a la vista, unes intervencions tan cares com, en la majoria de casos, innecessàries, ja que al final el pas pel quiròfan només reflecteix somriures desfigurats, fronts interminables i pòmuls exagerats. I la inquietant sensació que, al final, tots ells s'acaben assemblant entre si, com si estiguessin tallats pel mateix patró.

MÉS EXEMPLES

Notícies relacionades

Com en el cas de Zellweger, al cirurgià ja se li'n va anar la mà abans amb les actrius Melanie Griffith, Meg Ryan o Nicole Kidman; els actors Silvester Stallone o Mickey Rourke (de traca), i polítics com Silvio Berlusconi, que en lloc d'envellir, amb els anys, té més cabells i menys arrugues. 

A la galeria que acompanya aquesta peça es pot veure clarament.