VA SER EL 2 D'OCTUBRE

Kim Kardashian parla per primera vegada del seu segrest a París

"Em dispararan per l'esquena", "no hi ha manera d'escapar-se", explica en un tràiler de la cadena Enews

Kim Kardashian parla per primera vegada del seu segrest. / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts

Després de 35 setmanes completament absent, Kim Kardashian ha tornat de ple. La ‘celebrity’ no només ha reobert el seu compte d'Instagramcompte d'Instagram, que estava sense activitat des que va patir el segrest a París, sinó que ara també ha parlat del dur moment entre llàgrimes de manera pública.

"Em dispararan per l'esquena", "no hi ha manera d'escapar-se", explica Kardashian en un tràiler que ha emès la cadena Enews, que produeix la sèrie 'The Kardashians', i en què reviu per primera vegada el seu atac a París.

Al tràiler promocional de la pròxima temporada del seu exitós ‘reality’, que es podrà veure al març, Enews ofereix una breu seqüència en què es veu l'estrella plorant mentre explica als seus parents com va ser agredida quan uns lladres van entrar a principis d'octubre a l'habitació de l'hotel on s'allotjava i li van robar les joies, i la van deixar lligada a la cambra de bany.

RETORN A LES XARXES

Kardanshian diu que va pensar: "Em dispararan per l'esquena" i "no hi ha manera d'escapar-se". "Estic realment enfadada quan ho penso", afegeix la ‘celebrity’, de 36 anys, que ha guardat una total discreció davant l'episodi i que fins ara no havia explicat públicament l'atac. Aquesta setmana ha decidit tornar a les xarxes socials publicant fotos de la seva família.

L'estrella televisiva, que té 49,4 milions de seguidors a Twitter i 89,8 milions a Instagram, va ser assaltada la nit del 2 al 3 d'octubre en un discret hotel de luxe a París, on s'allotjava per assistir a la Setmana de la Moda.

LLIGADA, EMMORDASSADA I TANCADA

Notícies relacionades

Els lladres, armats, emmascarats i vestits amb jaquetes de policia, van immobilitzar el vigilant nocturn i, a continuació, dos van entrar a l'apartament de l'estrella, on la van apuntar amb una arma al cap abans de lligar-la i emmordassar-la, i posteriorment la van deixar tancada a la cambra de bany.

Els lladres van fugir en bicicleta, segons les primeres investigacions, i es van emportar un anell d'un valor de quatre milions d'euros i un joier amb joies valorades en cinc milions, el robatori més gran comès a un particular en els últims 20 anys a França.