EL FINAL D'UN CULEBRÓ

L'Espanyol, a punt de vendre Caicedo al Lazio

El club italià pagarà tres milions d'euros pel davanter equatorià

rpaniagua39484588 170728221453

rpaniagua39484588 170728221453

2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua / Barcelona

Un dels clàssics culebrons del mercat periquito dels últims temps està a punt d’arribar al seu final. Felipe Caicedo, el davanter equatorià que no entra en els plans de Quique Sánchez Flores, és a Roma negociant la seva marxa al Lazio

L’equatorià passarà avui la revisió mèdica i el seu fitxatge, tret que hi hagi un gir inesperat, es farà oficial quan el club romà alliberi una fitxa d’extracomunitari. Caicedo firmarà per tres temporades amb un salari d’1,5 milions per any i el Lazio pagarà a l’Espanyol tres milions d'euros.

Alliberar una plaça

Caicedo, de 28 anys, va aterrar ahir al matí a l’aeroport de Fiumicino  amb el seu representant i la seva dona, la valenciana María García, que va aixecar les passions dels italians que hi eren. El davanter periquito no va fer declaracions però va deixar anar un «Forza Lazio» que semblava premonitori.

El conjunt italià està pendent de tancar la sortida d’algun dels seus estrangers, amb el central brasiler Mauricio, el davanter colombià Perea i el punta serbi Djordjevic com a candidats. 

L’equatorià no era la primera opció de l’equip de Simone Inzaghi, que preferia l’iranià Azmoun, però el Rubin Kazan en demanava 20 milions d’euros, una xifra a què no ha volgut arribar l’entitat celeste. La firma oficial de Caicedo podria produir-se dilluns que ve. El conjunt italià es troba a Àustria fins al 4 d’agost. El Lazio va acabar cinquè en l’última Lliga italiana i jugarà l’Europa League. 

Notícies relacionades

El davanter ja havia estat a punt de marxar en anteriors finestres del mercat. L’equatorià va arribar al club periquito l’estiu del 2014 procedent de l’Al-Jazira. La seva presentació a Cornellà, que va comptar amb més de 500 compatriotes, va ser multitudinària.

Bronca amb Quique

Va marcar nou gols la primera temporada, vuit a la segona i només dos en la passada, en què fins i tot va arribar a les mans amb Quique a l’autoexpulsar-se contra l’Eibar. La seva marxa permetrà a l’Espanyol fer més fitxatges

Piatti firma la victòria contra el Dortmund a Suïssa (1-0)

<strong>Tres partits de pretemporada i tres victòries.</strong> Si els dos anteriors compromisos de l’Espanyol no eren gaire fiables per calibrar el nivell, el d’ahir va suposar una alegria. L’equip de Quique Sánchez Flores va tombar un rival de Champions, el Borussia de Dortmund, tercer de la Bundesliga, que va començar el matx amb estrelles com Aubameyang, Dembelé, Götze, Schürrle o Bartra. El bloc germànic va ser molt millor a la primera meitat però no va saber batre Pau López. Baptistao (m. 13) i Aubameyang (m. 24) van tenir les millors ocasions. Després del descans Piatti va marcar el gol del triomf dos minuts després de saltar al camp (m. 79). El matx es va disputar a Winterthur, la ciutat natal de Joan Gamper, fundador del Barça.

Temes:

Espanyol