Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Menges sa o ho fas veure?

Els hàbits alimentaris estan canviant. Està de moda el consumisme 'healthy' i es veu un gran canvi, sobretot en les grans ciutats de tots els països, tant en el tipus de comerç alimentari com en els restaurants.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Totes les cadenes de 'fastfood' han hagut de readaptar-se a la moda o morir. Han fet un 'reestiling' de la seva imatge de marca, en les seves instal·lacions i cromàtica dels locals, ara tot es pinta de verd i se li posa fusta per fer associacions amb la natura. Incorporen a la carta petits canvis disfressats per a fer creure que es preocupen per la correcta alimentació dels seus clients, inclús ens informen en forma de llistat de tots aquells components que porta el menjar que hem demanat.

Està de moda menjar sa i fer creure que, tot i que cada vegada el menjar està més processat, som capaços de superar aquestes barreres i aconseguir una dieta equilibrada, elevant gairebé al doble el pressupost destinat a l'alimentació.

Participacions delslectors

Mésdebats