MISSATGE DE DENÚNCIA

Gerard Piqué desafia la Guàrdia Civil a visitar i actuar contra Intereconomía

El central del Barça retuiteja un vídeo en què un presentador demana al líder de Corea del Nord que dispari un míssil contra Barcelona

zentauroepp39712769 gra235  madrid  16 08 2017   el defensa del fc barcelona ger170817094858

zentauroepp39712769 gra235 madrid 16 08 2017 el defensa del fc barcelona ger170817094858 / Chema Moya

1
Es llegeix en minuts

A penes havia acabat de jugar el partit amb el Barça davant l'EibarGerard Piqué encara devia estar suat, content per la golejada liderada per Messi, quan va agafar el mòbil i va veure un clip a Twitter que el va fer enfadar. S'hi veu un presentador d'Intereconomía amb ganes de passar per graciós instant el líder de Corea del Nord a llançar un dels seus míssils sobre Barcelona. "A aquests no els visitareu, no?", va escriure llavors el jugador català al costat del compte de Twitter de la Guàrdia Civil. Un missatge retuitejat amb profusió des del moment en què va ser enviat.

Notícies relacionades

Ja se sap que les visites dels guàrdies civils a impremtes i redaccions de mitjans de comunicació estan exasperant una destacada part de la societat catalana, en particular la independentista, de cara a l'anunciat i prohibit referèndum de l'1-O.

Al vídeo, una presentadora recita més o menys seriosa les amenaces de Trump davant l'abast de l'armament nord-coreà, que, segons ella, pot arribar fins a Europa i en concret fins a Barcelona. I és llavors quan el seu company de pupitre diu amb molt mal gust: "Barcelona? No hi ha ous, Kim, dispara, que hi guanyem tots. El botó vermell, Kim, el que tens a la seva dreta, vinga". ¿Humor o crida a l'odi i la violència?