Moda i grastronomia s'uneixen en el 'Catalonia Gourmet Market'

2
Es llegeix en minuts
SARA ANDRADE

¿Què tenen en comú la moda i la gastronomia? A simple vista pot semblar que res, però totes dues viuen el moment més dolç de la seva història. Tant la moda com la gastronomia estan en ple desenvolupament i d'elles sorgeixen diàriament centenars d'idees creatives al món. Aprofitant el filó de totes dues, La Roca Village ha creat el 'Catalonia Gourmet Market', un espai situat al Lobby Cafè de La Roca que fins al 30 d'agost serà l'aparador de la cuina gurmet catalana.

El visitant, a més de les ja tradicionals compres de luxe a les 130 'boutiques' del Village, tindrà l'oportunitat de degustar productes gurmet, com el cava Juvé i Camps, els iogurts del Pastoret de la Segarra, coques de Perafita, olis de Dama d'Elaia i de Serra Ferran o torrons de Torrons Vicens, entre altres. A més, s'uneixen també els vuit restaurants de La Roca que a través de 'drink kiosk', és a dir, carrets de begudes, serviran sucs orgànics, gelats i còctels.

Amb això, es pretén captar un públic cada vegada més internacional, ja que s'estima que el 60% de les visites d'aquest estiu a La Roca ho seran.

UNA PRESENTACIÓ D'ESTRELLA MICHELÍN

Per demostrar que totes dues poden tenir més en comú del que pensem, el Clúster Gourmet de Catalunya, organitzador de l'esdeveniment, ha citat a La Roca els Germans Torres, icones de l'alta cuina i estrella Michelin el 2010 pel seu restaurant Doscielos, i la fotògrafa i directora creativa a 'Out There' i 'All the Pretty Birds', Tamu McPherson.

Notícies relacionades

D'aquesta sinergia de talents ha sorgit un plat inspirat en l'estilisme de Tamu McPherson, o el que és el mateix, un Royal d'ametlles de llet amb fulla de figuera. Javier i Sergio Torres van destacar durant l'esdeveniment que ha sigut molt interessant involucrar-se en aquesta iniciativa “unint dos mons amb moltes similituds, que troben el seu punt en comú en la inspiració”. En total són 10 plats els que han inspirat els 10 'looks' de moda creats per Tamu i que estaran a les plataformes digitals de La Roca els pròxims mesos.

Situats molt a prop d'algunes de les ciutats europees més interessants, com Londres, Dublín, París, Milà, Bolonya, Brussel·les, Anvers, Colònia, Frankfurt, Munic i, a la Xina, Suzhou, els Villages a poc a poc es van consolidant com a plataformes de venda de luxe al món. Amb especial atractiu per a asiàtics i russos, que des de fa algun temps viatgen de ciutat en ciutat buscant aquests petits oasis de moda a preus molt més baixos.