Compte enrere per a la final

Carlos Higes fa vibrar i somiar en el seu segon assaig a Eurovisió Júnior 2022

L’actuació espanyola comptarà amb un total de 70 plans que seran realitzats per 14 càmeres

Carlos Higes fa vibrar i somiar en el seu segon assaig a Eurovisió Júnior 2022

CORINNE CUMMING / EBU-UER/ EUROVISION.TV / YOTELE

3
Es llegeix en minuts
Sergio López Martín
Sergio López Martín

Redactor

Especialista en televisió d'entreteniment, realitys, talents, Eurovisió, Melodifestivalen i música

Ubicada/t a Còrdova

ver +

Carlos Higes ja té a punt la seva actuació al Festival d’Eurovisió Júnior 2022 amb ‘Señorita’. El representant d’Espanya va pujar aquest divendres a l’escenari del Karen Demirchyan d’Erevan (Armènia) per realitzar el segon assaig individual del seu número, que destaca per l’actitud de l’artista júnior, més enèrgica i atrevida, i la seva perfecta execució vocal.

«La veritat és que m’ho he passat genial. Hem fet tres actuacions i la tercera ha sigut una bestialitat, m’ho he passat genial. Estic súper content i, com ens diuen tots, l’important és com ens sentim a l’escenari i el que transmetem», va afirmar Carlos Higes en una nota de premsa enviada per RTVE als mitjans de comunicació.

Acompanyat de Mauro, Juan Diego, Adrián i Felipe, i vestit completament de blanc, Carlos ha deixat molt bones sensacions en aquesta segona prova en la qual ha tingut 30 minuts sobre el Karen Dermichyan per realitzar els últims ajustos de la proposta escènica de l’austríaca Marie-Sophie Kreissl, que inclou un bon nombre de primers plans de Carlos Higes per transmetre l’alegria i encant personal de l’artista valencià a través de la pantalla.

La posada en escena d’Espanya és una proposta moderna que, segons el concepte de la directora creativa té per objectiu que l’actuació sembli «un videoclip»: «Carlos actuarà amb ballarins i, a l’escenari, semblaran una boyband. Amb vestits moderns, contrastaran a la perfecció amb un contingut led bastant fosc», ha explicat.

En aquestes pantalles gegants, els espectadors se submergiran en un món de colors neó, verd, magenta i blau, línies rectes i, per fer-ho més lúdic, elements de palmeres: «El famós repte ‘Señorita-challengue’ i altres elements de la coreografia seran ballats també per enormes ombres de Carlos a la pantalla led. El muntatge d’il·luminació i els tubs al voltant de l’escenari complementen la gran pantalla led i realcen els accents de la cançó per fer-la encara més enèrgica», ha detallat Marie-Sophie. A més, la posada en escena inclou sorpreses pirotècniques que convidaran l’espectador a unir-se al moment de festa i que multiplicaran els punts àlgids de la cançó. 

Catorze càmeres i entorn de 70 plans, que combinen transicions molt ràpides en algunes parts, amb altres de més lentes en el pont per captar les emocions del Carlos, defineixen la realització espanyola, que inclou efectes de pantalla dividida i sis ballarins animats que s’uniran al Carlos i els ballarins a l’escenari com a superposicions.

L’encant personal del Carlos i el seu somriure seran molt importants per aconseguir un equilibri entre la sorprenent coreografia i els plans generals que mostraran al públic del recinte del Karen Demirchyan unir-s’hi en els tres minuts de festa.

#YoVotoACarlos «Cada vot vostre és un somriure nostre.

Notícies relacionades

#YoVotoACarlos «Cada vot vostre és un somriure nostre.En l’edició júnior els espectadors de cada país poden votar –gratis i ‘online’– per la seva pròpia candidatura a la web oficial jesc.tv. Les votacions s’obriran aquesta tarda, a les 20.00 hores, a la web oficial del festival, i es tancaran just abans que comenci el xou de diumenge 11, a les 16.00 hores. Després de les actuacions, es tornaran a obrir durant 15 minuts. 

Els vots registrats seran comptabilitzats per l’organització, que els convertiran en punts seguint una regla proporcional. Els vots del públic compten el 50% de la classificació, mentre que l’altre 50% del resultat final el decideix un jurat professional. El Carlos i els seus ballarins han animat els espectadors espanyols a votar: «Cada vot vostre és un somriure nostre. Us agraïm molt el vostre suport», ha afirmat el Carlos.