DEP

Mor ‘Soc l’Hèctor’, el mític culturista del programa ‘Uno para todas’ als 90

El culturista es va fer popular per les seves aparicions al programa de Telecinco, on pronunciava la frase ‘¡Soc l’Hèctor!’

Mor ‘Soc l’Hèctor’, el mític culturista del programa ‘Uno para todas’ als 90
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El món del culturisme plora la mort de Miguel Ángel Masch, una de les cares més recordades del programa ‘Uno para todas’. Segons han comunicat els seus amics a través de les xarxes socials, el culturista ha mort gairebé 30 anys després de les seves aparicions en el mític format que es va emetre entre 1995 i 1996 a Telecinco.

En els seus primers anys d’emissió, l’actual cadena de Mediaset va apostar per aquest programa, en el qual 200 dones havien d’elegir el noi de l’estiu. Dotze homes intentaven aconseguir aquest títol a cada entrega de l’espai, que comptava amb Goyo González com a mestre de cerimònies.

Per fer-ho, els aspirants havien de superar proves de tot tipus amb l’objectiu de guanyar-se el favor de les dones que es trobaven al plató, que elegien els seus favorits a través d’un comandament electrònic.

Notícies relacionades

Miguel Ángel Masch es va fer molt popular entre l’audiència de l’època a causa de les seves aparicions a l’espai, on se’l coneixia amb el nom d’Hèctor. En una de les proves, els concursants havien d’imitar les postures del culturista, que només pronunciava la frase «¡Soc l’Hèctor!».

Els amics de Masch han sigut els encarregats d’anunciar la trista notícia. «El meu més sentit condol, un gran en tots els sentits. Descansa en pau, Miguel (tots et recordem per ‘jo soc l’Hèctor’), se t’enyorarà com a gran persona que vas ser a més d’un gegant del culturisme», escriu un d’ells.

Temes:

Telecinco