A ‘El intermedio’
Sandra Sabatés defensa contundent la llei del ‘només sí és sí’: «Continua sent necessària»

Sandra Sabatés ha sigut taxatiu davant la seva opinió sobre la llei del ‘només sí és sí’ a ‘El intermedio’. Després de conèixer-se la rebaixa de condemna a un dels agressors de ‘La manada’ com a conseqüència d’aquesta llei, la periodista ha parlat alt i clar.
«A tots ens ha dolgut la notícia, perquè creiem que el que va passar en els Sanfermines del 2016 va ser una agressió sexual brutal i com a tal havia de ser considerada», va començar dient la periodista.
Notícies relacionadesEn aquell temps, Sandra Sabatés va recordar com «milers de persones van sortir al carrer per cridar que això no era abús, tal com va dictar l’Audiència Provisional de Navarra acollint-se a la legislació vigent llavors».
Malgrat deixar clar tot el que ha comportat que la llei s’aprovés, la també escriptora ha justificat la llei al·legant que «per primera vegada posa el consentiment en el centre. La llei era i continua sent necessària».
- Cuiner David Peregrina, el xef mallorquí assassinat al Brasil, va fugir a Sud-amèrica després de ser condemnat per estafa en una trama de falses hipoteques
- Salut pública Una associació demanda Sanitat pels casos de danys causats per Nolotil
- Pensionistes Això és el que cobraràs de jubilació amb una nòmina de 1.500 euros al mes
- Catinones, droga camuflada Catalunya, base de comercialització d’una nova coca dels pobres
- Investigació d’EL PERIÓDICO Netejadores i més obrers del Camp Nou denuncien presumptes fraus: «Treballem com robots, si descanses et fan fora»
- Barcelona, 2 - Porto, 1 El Barça s’aixeca a Europa amb l’aparició mariana de Cancelo
- La bíblia dels gurmets Guia Michelin 2024: Disfrutar i Noor, nous tres estrelles
- Amb la seva majoria absoluta El PP força un nou pronunciament del Senat contra l’amnistia i la condonació del deute
- Marroc Sánchez truca al seu homòleg marroquí per reimpulsar un full de ruta congelat pel cicle polític
- El ‘top’ de la cuina La llista dels nous restaurants d’Espanya amb estrella Michelin