Susanna Griso posa Feijóo davant les seves dades falses amb Intxaurrondo a TVE: «No vaig mentir, vaig ser inexacte»

Griso ha volgut saber els motius pels quals Feijóo va mentir sobre les pensions

Susanna Griso posa Feijóo davant les seves dades falses amb Intxaurrondo a TVE: «No vaig mentir, vaig ser inexacte»

Antena 3

1
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

Quan queden pocs dies perquè se celebrin les eleccions generals, els polítics multipliquen la seva presència en els mitjans de comunicació. Així, per exemple, hem pogut veure aquest mateix matí Alberto Núñez Feijóo sent entrevistat per Susanna Griso a Antena 3. El líder del Partit Popular ha sigut en aquesta ocasió el convidat d’’Espejo Público’, on ha hagut de fer front a les seves últimes declaracions.

Griso no ha volgut desaprofitar l’oportunitat de preguntar al líder de l’oposició sobre la seva polèmica amb Silvia Intxaurrondo a TVE, on la periodista va assenyalar algunes de les seves mentides en matèria de pensions.

De fet, aquest ha sigut un dels primers temes que Susanna ha volgut tractar amb ell, a la qual cosa Feijóo ha respost el següent: «Jo crec que a tothom li preocupen les pensions, a mi també perquè la meva mare és pensionista i tots volem ser pensionistes alguna vegada. L’any 2010 el senyor Zapatero, per primera vegada, va congelar les pensions al nostre país, i hi havia Pedro Sánchez de diputat que va votar a favor d’aquesta congelació», ha dit criticant els seus rivals polítics sense donar una resposta clara.

Després del seu habitual atac al president del Govern, el polític ha matisat que «el PP es va trobar una Espanya molt complicada, a punt de ser intervinguda, i sempre va apujar les pensions, mai les va congelar. I la inexactitud que vaig cometre és que hi va haver anys en què no es van actualitzar conforme a l’IPC però, no obstant, n’hi va haver altres en els quals es van actualitzar per sobre de l’IPC, sobretot quan era negatiu».

Notícies relacionades

En lloc de reconèixer que havia mentit de manera deliverada, ha preferit qualificar les seves declaracions com a inexactes: «La inexactitud l’he acceptat de manera immediata perquè no m’agrada que la política espanyola s’instal·li en la mentida i quan s’incorre en una inexactitud cal rectificar», ha conclòs.

Tot seguit, i per desviar el focus d’atenció d’una mentida que s’ha publicat en pràcticament tots els mitjans, ha promès que si aconsegueix liderar el país els pròxims quatre anys, actualitzarà les pensions d'acord amb l’IPC, una mesura contra la qual van votar en contra fa tan sols uns mesos.