Vídeo

Manu Sánchez revela que pateix càncer: «Tinc un munt de coses molt més fortes que la por»

  • Aylén Milla (’GH VIP’) revela que té càncer de mama: «És bastant agressiu»

Manu Sánchez revela que pateix càncer: «Tinc un munt de coses molt més fortes que la por»

CANAL SUR

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Manu Sánchez està passant per un moment una cosa delicada de salut. L’humorista i presentador de Canal Sur ha revelat aquest dimarts en una entrevista amb Juan y Medio i Eva Ruiz que pateix càncer, malaltia que li van detectar fa unes setmanes.

«Quan un li passen coses que no són bones, ho explica als amics, a la família, a la seva gent... Per sort, fa molts anys que comparteixo moments molt bonics amb tot el nostre públic, la nostra gran família. Hem celebrat moltes coses junts. Hem rigut i continuarem rient per molt temps, però ara toca també parar una miqueta. Veuran que durant un temps no podré sortir com m’agradaria a ‘Tierra de talento’ cada dissabte perquè el 19 d’abril passat em van diagnosticar càncer. Li passa a molta gent i també és bo explicar-ho, normalitzar-ho», va afirmar el còmic.

Notícies relacionades

En el seu relat, Sánchez va ser molt sincer a l’hora de no ocultar que es va posar en el pitjor quan va rebre el diagnòstic, una cosa va qualificar com a inevitable: «Quan un agafa un vol Madrid-Nova York, enmig de l’aigua, per molt que no tinguis por de volar, dius «¿i si ara es para un motor o veig fum per l’ala?».

«Tinc molta por, però és que tinc un munt de coses molt més fortes que la por, que se l’estan menjant amb patates», va assegurar Manu Sánchez en aquesta entrevista realitzada a ‘La tarde, aquí y ahora’.