Després de les bones crítiques

TVE posa data d’estrena a la nova temporada de ‘Las tres puertas’ amb María Casado a La 2

Manuel Carrasco, Aitana Sánchez-Gijón i Albert Espinosa seran els tres primers convidats de l’espai

TVE posa data d’estrena a la nova temporada de ‘Las tres puertas’ amb María Casado a La 2

RTVE

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Las tres puertas’ torna aquest dimecres, a les 22.00 hores, amb la seva segona temporada presentada per María Casado a La 2 de TVE. La periodista tornarà a conversar cada setmana amb diversos convidats i recuperarà el valor de la reflexió, el respecte i la llibertat d’expressió després de la bona acollida que va tenir la primera temporada a La 1 de TVE.

La segona temporada de ‘Las tres puertas’ plantejarà xerrades sinceres amb tres convidats, personalitats de tots els àmbits professionals: cultura, esport, literatura... Els continguts relacionats amb creixement personal, intel·ligència emocional, salut mental, neurociència i superació continuaran tenint un espai en la majoria dels programes, amb convidats que són referència en aquests àmbits. També hi haurà actuacions musicals en directe.

Notícies relacionades

En el primer capítol del programa produït per Teatro Soho Televisión (TST), María Casado conversarà amb el músic Manuel Carrasco, amb l’actriu Aitana Sánchez-Gijón i amb l’escriptor, guionista i director Albert Espinosa.

El nom del programa respon a les tres portes o filtres de Sòcrates, les tres preguntes que tota persona s’ha de formular abans de dir alguna cosa: ¿És veritat? ¿És bo?, ¿Aporta alguna cosa? Travessar aquestes tres portes és imprescindible per donar-li el veritable valor a la paraula.

Temes:

TVE