Problemes amb els fans

La mala experiència de Lydia Lozano amb un fan: el va portar als tribunals

La col·laboradora va explicar aquesta anècdota quan Nuria Marín va preguntar per les males experiències dels col·laboradors amb els fans

La mala experiència de Lydia Lozano amb un fan: el va portar als tribunals

TELECINCO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Bad Bunny és en boca de tots, i no precisament per la seva música. El cantant està sent criticat durament en xarxes socials per un vídeo viral en el qual llença el mòbil d’una fan a l’aigua, tip que li demanés una foto. 

Arran d’aquesta polèmica, Nuria Marín ha volgut conèixer si els col·laboradors de ’Sálvame’ havien tingut males experiències amb algun fan, i va trobar sorprenents respostes. 

La primera va ser la de Lydia Lozano: «Jo no parlaré perquè el vaig portar als tribunals». La presentadora va voler indagar en l’assumpte, però la col·laboradora no va voler dir-ne res. 

Notícies relacionades

Després de Lydia, Kiko Matamoros també s’ha animat a explicar una anècdota. El col·laborador era a Barcelona esperant que el traslladessin al plató de ’Crónicas marcianas’ quan una senyora de 70 anys s’hi acostava. 

«Quan és al meu costat, jo no sé si em devia confondre amb el meu germà perquè jo encara no sortia a la tele», diu mentre explica com la senyora sacsejava el paraigua que portava al mateix temps que insultava Kiko. «Em va dir: ’Fill de puta, cabró, tant de bo et moris, fastigós’. Em va entrar el riure i ella es va alterar encara més i em va dir: ’Em cago en la teva puta mare’».