A ‘Inside’ d’El chiringuito’

Pedrerol, contra Luis Enrique després de l’eliminació d’Espanya: «No sabíem que érem en un Mundial»

El periodista esportiu creu que la golejada davant Costa Rica ens va confondre

Pedrerol, contra Luis Enrique després de l’eliminació d’Espanya: «No sabíem que érem en un Mundial»

YOUTUBE / CHIRINGUITO INSIDE

2
Es llegeix en minuts
Sergio López Martín
Sergio López Martín

Redactor

Especialista en televisió d'entreteniment, realitys, talents, Eurovisió, Melodifestivalen i música

Ubicada/t a Còrdova

ver +

Les reaccions davant l’eliminació d’Espanya del Mundial de Qatar 2022 no s’estan fent esperar. Una de les més destacades ha sigut la de Josep Pedrerol, que ha sigut molt taxatiu contra Luis Enrique després de la derrota contra el Marroc en la retransmissió ‘Inside’ d’’El chiringuito’: «Què faci un ‘streaming’ per dir si se’n va o no se’n va».

«És una cosa que es dona per fet que l’etapa de Luis Enrique s’ha acabat, però m’és una mica igual. M’importa l’etapa d’Espanya, que és la que s’ha acabat avui. Estem fora del Mundial ara mateix, que és el més important», va dir el periodista després que José Luis Sánchez gairebé exigís que l’entrenador dimitís: «Imagino que Luis Enrique en 10 minuts anunciarà que ha sigut el seu últim partit amb la selecció espanyola».

Posteriorment, Pedrerol va interrompre la intervenció de Sánchez, que defensava que Luis Enrique li havia tret «personalitat i caràcter», una cosa que, segons el periodista, havien avisat: «No es guanya quan el líder està a la banqueta».

«Luis Enrique ha intentat treure la pressió de tal manera que ha sortit una altra cosa. No sabíem que érem en un Mundial. Li ha tret tanta pressió als jugadors amb ell amb bicicleta dient «Nerviós jo, ¿de què?». Doncs sí, nerviós perquè cal superar l’eliminatòria de vuitens per continuar vius en el Mundial», va afegir Pedrerol.

El presentador i director d’‘El chiringuito de Jugones’ (Atresmedia Televisión) també té clar perquè hem arribat fins a aquest punt: «Hem caigut en la trampa tots. El gran problema és fer protagonista d’aquesta selecció un seleccionador».

Notícies relacionades

«Crec que hi ha un problema quan no saps quina samarreta d’Espanya comprar-te. A mi allò del bloc està molt bé. Hi ha jugadors que solucionen partits impossibles, i jo no sabia qui solucionaria això. Quan, al final, Sarabia acaba sent el llançador del penal. Aquest xaval que no ha jugat ni un minut, surt avui, que revoluciona una miqueta el partit en els últims cinc minuts, ¿i el poses a tirar un penal i treus Nico Williams? ¿L’enfonso i enfonses Sarabia per tirar un penal? ¿Com el tirarà Busquets si no s’ho creia?», va continuar dient Pedrerol.

«Crec que allò de Costa Rica ens va confondre. Crèiem que érem campions del món. Després, en la segona part contra Alemanya, no s’havien adonat que ens havien passat per sobre i, després, l’altre dia contra el Japó, Luis Enrique va dir que només havíem fallat 10 minuts. No hem fet cap autocrítica. Ni era tan bons ni ara som tan dolents, però crec que s’ha gestionat molt malament tot el que és la convivència, la concentració, la motivació dels jugadors... No ho sé, crec que cal analitzar moltes coses. Penso que aquest Mundial serà el dels ous, però n’hi ha hagut pocs al camp», va concloure el periodista esportiu.