En el seu ‘streaming’

El cridaner ‘ritual’ de Luis Enrique abans del debut d’Espanya en el Mundial de Qatar 2022

El seleccionador nacional va assegurar que no es podia tenir una energia millor

El cridaner ‘ritual’ de Luis Enrique abans del debut d’Espanya en el Mundial de Qatar 2022

YOTELE

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Luis Enrique no es talla a l’hora de contestar les preguntes dels seus seguidors en les seves retransmissions. A més d’explicar per què la selecció jugaria completament de vermell, l’entrenador espanyol no ha dubtat a revelar què va sopar el dia previ a l’estrena d’Espanya en el Mundial de Qatar 2022 contra Costa Rica: «He sopat sis ous».

«Tres ous durs i tres de ferrats, mongeta tendra, pastanaga, moniato i de postres un iogurt. I els dies prepartit prenem una cerveseta. És un ritual. La veritat és que no es pot tenir una energia millor. Tenim moltes ganes ja de demostrar-ho tot», va afirmar el seleccionador del combinat nacional.

Al veure les reaccions que hi estava havent per les seves paraules, Luis Enrique no va dubtar a reafirmar-se en què havia dit uns instants abans: «Sis ous i en més puc menjar al llarg del dia. És un dels aliments amb més nutrients de llarg, i si ja t’assegures que siguin de corral...».

Notícies relacionades

«Ens espantem de menjar ous i després veus algú que menja sis ‘petit suisse’ i et quedes tan tranquil. I veus algú esmorzar sis ous, i ¡mare meva! ¡compte!», va defensar el seleccionador sobre aquesta qüestió.

És més, Luis Enrique també va parlar d’altres hàbits alimentaris que no tothom comparteix: «Faig un dejuni intermitent quan puc. Abans d’entrenar no menjo res. Faig exercici en dejú i després ja sí que esmorzo».