Vídeo

La productora de ‘Sálvame’, condemnada a pagar una suma milionària per culpa de Kiko Hernández i Mila Ximénez

Jorge Javier Vázquez va haver de llegir la sentència en directe com exigia la sentència

La productora de ‘Sálvame’, condemnada a pagar una suma milionària per culpa de Kiko Hernández i Mila Ximénez

TELECINCO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Sálvame’ va començar aquest dimecres complint el que ordena una nova sentència judicial en contra seu. Jorge Javier Vázquez va haver de llegir la resolució judicial del Jutjat número 11 de Primera Instància de Madrid a una demanda interposada per Cayetano Martínez de Irujo per unes informacions que es van oferir a finals de l’any 2017.

«Estimo parcialment la demanda formulada per la procuradora dels tribunals, la senyora Calderón Galán, en nom i representació del senyor Cayetano Martínez de Irujo i Fitz-James Stuart, a Mediaset España Comunicación S. A. i La Fábrica de la Tele S. L. i contra Francisco Hernández Ruiz i Milagros Ximénez de Cisneros Rebollo», va començar llegint el comunicador.

«En el seu mèrit declaro vulnerat el dret a l’honor del senyor Cayetano Martínez de Irujo en els programes de ‘Sálvame limón’ i ‘Sálvame naranja’ emesos els dies 28, 29 i 30 de novembre i 1 de desembre del 2017 i condemno solidàriament Mediaset i La Fábrica de la Tele a pagar a l’actor la quantitat de 50.000 euros en concepte d’indemnització i de danys i prejudicis pel mal moral causat», va continuar Jorge Javier.

Notícies relacionades

A més de la indemnització, la sentència també obliga el magazín de Telecinco a «donar publicitat en els programes ‘Sálvame limón’ i Sálvame naranja’ a la part dispositiva de la sentència de manera anàloga i amb tractament informatiu similar a la difusió de la qual porta causa aquest procediment i a retirar de la pàgina web les parts de les gravacions dels programes 28, 29, 30 de novembre i 1 de desembre del 2017 en les quals es fa referència al demandant», raó per la qual el presentador va llegir dos cops la resolució judicial.

També cal remarcar que la sentència deixa fora tant Kiko Hernández com Mila Ximénez: «S’absol els condemnats de la resta de les demandes de la demanda; cada part respondrà de les costes causades a la seva instància».