Inici de gravacions

La nova sèrie d’Úrsula Corberó a Netflix

Quim Gutiérrez també protagonitzarà la nova minisèrie espanyola basada en fets reals

url-dejwjjew

url-dejwjjew

1
Es llegeix en minuts
Sergio López Martín
Sergio López Martín

Redactor

Especialista en televisió d'entreteniment, realitys, talents, Eurovisió, Melodifestivalen i música

Ubicada/t a Còrdova

ver +

Úrsula Corberó s’endinsa en un nou repte professional a Netflix després del final de ‘La casa de papel’. La plataforma d’entreteniment va anunciar dijous que l’actriu protagonitzarà ‘El cuerpo en llamas’, la seva nova minisèrie original espanyola, inspirada en fets reals.

Quim Gutiérrez (‘El accidente’, ‘El vecino’) també protagonitzarà aquest nova ficció amb Corberó. Tots dos interpreten Rosa i Albert, els dos agents de policia protagonistes d’aquesta història. També hi apareixeran José Manuel Poga (‘La casa de papel’), Isak Férriz (‘Bajocero’) i Eva Llorach (‘Quién te cantará’), entre d’altres. 

La minisèrie, que Arcadia Motion Pictures produeix per a Netflix, està inspirada en el crim que va tenir lloc el 2017, quan un home va aparèixer calcinat al pantà de Foix, a la província de Barcelona. La investigació de l’homicidi va treure a la llum una xarxa de relacions tòxiques, enganys, escàndols sexuals i violència entre diversos agents policials de Barcelona. 

Notícies relacionades

‘El cuerpo en llamas’ està dirigida per Jorge Torregrossa (‘Fariña’, ‘Intimidad’) –que exerceix també de productor executiu– i Laura Mañá (‘Un novio para mi mujer’), i escrita per Laura Sarmiento (‘Intimidad’, ‘Matadero’). 

La minisèrie es començarà a rodar el 19 de setembre a Barcelona i altres municipis de la província i durarà diverses setmanes.