Perill laboral

Jaime Lorente s’esquerda la còrnia en ple rodatge

L’actor es va tallar la còrnia després d’un impacte

Jaime Lorente s’esquerda la còrnia en ple rodatge
1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

No tot és meravellós en l’ofici de l’actor de cine i televisió. Molts intèrprets han de fer escenes amb cert risc que poden acabar amb alguna lesió. Jaime Lorente ho va poder comprovar en l’últim rodatge en què ha participat, on va patir una lesió a l’ull que li va acabar esquerdant la còrnia.

El conegut ‘Denver’ de ‘La casa de papel’ va compartir una imatge de la ferida a través d’una publicació en què es veien clarament els efectes provocats. Tal com indicava, el motiu de l’esquerda a la còrnia hauria sigut un cop a gran velocitat durant una gravació.

Notícies relacionades

En la fotografia es podia apreciar una gran inflor i la pupil·la bastant dilatada. Malgrat aquesta seqüeles no li ha provocat un efecte major a la vista.

A causa de l’enrenou generat entre els seus seguidors, l’actor va decidir eliminar la publicació poca estona després. Lorente, que es troba immers en el rodatge de la sèrie ‘Cristo y rey’ d’Atresmedia i de diversos projectes cinematogràfics simultàniament, no ha donat més detalls del que ha passat ni de com es va produir l’accident.