Vídeo

Josep Pedrerol «viatja» al 2051 i envia un missatge a Rafa Nadal: «Si et retires, dimiteixo»

El presentador de ‘Jugones’ va envellir amb un filtre per a mòbils

Josep Pedrerol «viatja» al 2051 i envia un missatge a Rafa Nadal: «Si et retires, dimiteixo»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El món sencer va tornar a rendir-se diumenge passat davant Rafa Nadal, que va aconseguir guanyar el seu 14è Roland Garros malgrat la lesió crònica que pateix al peu esquerre. A més, la televisió també s’ha bolcat durant els últims dies amb la victòria del tennista. Mentre que Susanna Griso va poder entrevistar-lo en directe per a ‘Espejo público’, Josep Pedrerol va dedicar la seva editorial d’aquest dilluns al manacorí. 

Ho va fer, a més, d’una manera molt original. El presentador de l’espai esportiu de La Sexta «va viatjar» fins a l’any 2051, quan Nadal complirà els 65 anys, per informar d’un nou triomf de l’esportista. Cal recordar que, l’any 2008, Nico Almagro va fer una profecia sobre l’espanyol: «Guanyarà Roland Garros 40 anys seguits. Tindrà 65 anys i continuarà guanyant Roland Garros».

Utilitzant un filtre per a mòbils, Pedrerol va envellir per intentar assemblar-se a la seva versió del futur: «Ho ha tornat a fer. Ho ha tornat a fer amb 65 anys. Rafa ha superat totes les dificultats. Ni l’edat ni les lesions, Nadal mai es rendeix». 

Notícies relacionades

«No et retiris, Rafa. Si et retires, dimiteixo», va afegir el periodista esportiu, fent broma d’aquesta manera amb la promesa que va fer l’any passat, quan va afirmar que dimitiria si Leo Messi i Sergio Ramos abandonaven el FC Barcelona i el Reial Madrid, respectivament. 

A la tornada d’aquest editorial tan atípic, el Pedrerol del present va comentar que la peça estava feta «amb tot el carinyo del món» i va enviar «una abraçada forta» a Nadal.