Imatges

‘Love island 2’: aquests són els deu illencs de la nova temporada

Neox acaba d’estrenar una nova edició del ‘reality show’ presentat per Cristina Pedroche

‘Love island 2’: aquests són els deu illencs de la nova temporada
6
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

L’estiu s’avança aquest any a Neox amb la segona edició de ‘Love island’, un refrescant ‘reality show’ en el qual deu illencs conviuen en una vila de luxe amb l’objectiu de trobar l’amor. La cadena d’Atresmedia va presentar en l’estrena d’ahir els seus protagonistes i va formar les seves primeres parelles; a més, Cristina Pedroche va revelar les novetats d’aquesta temporada. 

Una d’aquestes és el denominat «botó vermell», un botó a l’abast de tots els illencs. Quan a un d’ells se li faci insuportable la convivència amb algú o tingui un rival amorós que es vulgui treure de sobre, podrà polsar-lo per posar en marxa l’expulsió d’aquest habitant. No obstant, qui pressioni el botó també sortirà a la palestra i l’audiència decidirà qui dels dos abandona

Quan les parelles ja estaven formades, la presentadora va donar la benvinguda a Luis, un operari químic de 30 anys. La seva arribada va impressionar les illenques de la vil·la, que no van dubtar a acostar-s’hi per conèixer-lo més en profunditat.

Yaiza, 24 anys

La Yaiza treballa en un hotel de la costa. Durant el dia entreté la clientela amb diverses activitats (bingo, classes de ioga, trir amb carrabina...) i, de nit, els delecta amb el seu art flamenc. Adora meditar, creu molt en les energies i sol escriure les seves reflexions i pensaments. Busca un noi sincer, divertit i que li segueixi el ritme.

Saúl, 24 anys

Autònom des dels 20 anys. Respectuós, fidel i empàtic, busca una parella estable, una companya de vida. Li costa socialitzar amb noies perquè està molt centrat en el seu negoci i no li agrada sortir de festa.

Paola, 21 anys

La Paola estudia Dret i treballa com a dependenta en una botiga de vestits d’home. El seu pare és navarrès i la seva mare cubana. Tot i que està enamorada del seu poble, diu que se li ha quedat petit i que necessita ampliar horitzons amorosos. Busca un noi bromista, però amb bon fons, que li doni aquesta estabilitat desitjada.

Alan, 21 anys

Es defineix com un noi espavilat, generós, familiar i una mica gandul. Aficionat al rap i al futbol. Treballa com a reposador en un supermercat, però vol créixer professionalment i el seu somni és operar en borsa. Ha tingut dues relacions importants: la primera amb una professora de matemàtiques i la segona amb una noia irlandesa.

Dei, 29 anys

Lituana de naixement, va arribar a Almeria amb 12 anys. Sent adolescent va ser descoberta per un agent de models i va començar la seva carrera a les passarel·les. Ha desfilat per a diverses marques i ha participat en diversos certàmens de moda internacionals, però va decidir, fa 4 anys, canviar de rumb. En l’actualitat, treballa com a mànager d’un exclusiu ‘beach club’ a Dubai, però està desitjant canviar d’aires i enamorar-se a ‘Love Island’.

Alberto, 24 anys

L’Alberto és un jove amb moltes aspiracions en la seva vida, però principalment té una meta per complir: aconseguir la seva plaça com a policia. Aquest canari d’1,90 m es defineix com un noi alegre, simpàtic, extravertit i molt bona gent. En l’amor, afirma que, en les seves dues últimes relacions, no ha tingut la confiança plena en elles, malgrat que ell es defineix com una persona romàntica i molt fidel. L’Alberto està buscant un amor pur i sincer que el faci sentir que ha arribat la dona de la seva vida.

Lara, 21 anys

La moda i la gimnàstica rítmica són les dues grans passions d’aquesta gaditana. Va ser subcampiona d’Andalusia en maces i va quedar vuitena en els campionats nacionals. Des de fa un temps, s’ha centrat en la docència de la disciplina que ha consagrat la seva vida. Està disposada a canviar de perfil d’home per veure si d’una vegada troba algú amb qui compartir la seva vida.

Mauricio, 29 anys

El Mauricio és un noi de Buenos Aires, que en l’actualitat resideix a Madrid. Aquest soldador es considera molt alegre i carismàtic. En l’amor, afirma que es troba en una etapa de ‘picaflor’. Acaba de finalitzar fa sis mesos una relació de sis anys. Reconeix que li van trencar el cor, però creu que ha arribat el moment de conèixer noves noies i trobar a la seva mitja taronja.

Lorena, 25 anys

Notícies relacionades

Estudiant de nutrició, dependenta, candidata a Reina del Carnaval de Tenerife i actual Miss Gold España, la Lorena va aconseguir la corona nacional fa escassos mesos i ben aviat representarà el nostre país en el certamen internacional. Busca un noi moreno, alt, educat i, sobretot, que no sigui prepotent.

Rafa, 29 anys

El Rafa és pur foc valencià. Aquest vigilant de seguretat es defineix com un ‘canalla’, però amb gran cor. El seu sobrenom és Black and Decker o 99,9% per la seva infal·libilitat a l’hora de lligar. És amant del fitnes i de les motos. És un conquistador nat i li encanta el flirteig. En l’amor no ha tingut gaire sort, però creu que aquest és el seu moment.