Vídeo

Rosalía, sobre com escriu les seves lletres a ‘El hormiguero’: «Les millors em surten ajaguda»

L’artista assegura que té diferents maneres de compondre, tot i que creu que les millors les escriu ajaguda

  • Rosalía llança ‘Motomami’: «Continua sent incòmode que una dona s’expressi lliurement en el terreny sexual»

Rosalía, sobre com escriu les seves lletres a ‘El hormiguero’: «Les millors em surten ajaguda»

ATRESMEDIA TELEVISIÓN

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Rosalía va tornar aquest dijous al plató de ‘El hormiguero’ per presentar ‘Motomami’, el seu nou disc. A més de tractar altres assumptes, l’artista va parlar de com compon les lletres dels seus temes després que Nuria Roca i Pablo Motos, que va connectar a través de videotrucada, li preguntessin: «Depèn de la cançó».

«Hi ha cançons de què tinc unes quantes línies començades al mòbil i després les continuo. N’hi ha altres que escric en paper i em poso a l’estudi a dedicar-los hores. Les millors jo crec que em surten ajaguda al llit», va afirmar l’artista catalana en la resposta que va donar a aquesta pregunta.

Notícies relacionades

Instants després, Nuria Roca també va preguntar a Rosalía quin és el moment en què s’adona que una cançó està acabada: «Quan no estic neuròtica perduda. Quan la puc escoltar i ja, perquè sinó sempre estic prenent notes, dient ‘cal fer aquest ajust’».

«No tinc la resposta. Clarament, és una música amb molta màgia. Et fa moure, que t’alegra i que et fa donar molt ‘feeling’. És una música molt especial, que ja té anys, com a gènere. A mi m’encanta. Jo sempre el reggaeton. Sempre el cantava i el ballava amb les meves cosines a la fira les actuacions de Don Omar o Lorna», va respondre l’artista quan la presentadora li va preguntar el secret de per què el reggaeton agrada a tanta gent.