Renovació

Mercedes Milá tornarà a Movistar Plus+ amb la segona temporada del seu programa d’entrevistes

La periodista xerrarà amb sis personatges destacats de la societat per reviure les seves entrevistes passades

Mercedes Milá tornarà a Movistar Plus+ amb la segona temporada del seu programa d’entrevistes
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Mercedes Milá continuarà vinculada a Movistar Plus+ amb el seu programa d’entrevistes. La plataforma ha anunciat aquest dimecres la renovació de ‘Milá vs. Milá’ per una segona temporada que podrà veure’s al llarg dels pròxims mesos. 

En les noves entregues, la periodista rebrà sis personatges destacats de la societat per conversar amb calma i reviure les seves entrevistes passades. Els espectadors veuran com ha canviat la seva manera de viure, de pensar i com han evolucionat personalment i professionalment. 

Notícies relacionades

Mercedes Milá tornarà a ser l’amfitriona que preguntarà i que escoltarà des de la complicitat que dona el retrobament del passat compartit. José María García, Massiel, Manuela Carmena, Lola Herrera, Ramoncín i Joan Manuel Serrat van passar pel sofà en la primera temporada de ‘Milá vs. Milá’, format produït per Zanskar Producciones. 

Mercedes Milá va fitxar per Movistar Plus+ l’any 2018 després d’haver-se mantingut a Mediaset durant 17 anys com a presentadora de ‘Gran Hermano’, format que va anar a parar a mans de Jorge Javier Vázquez després de la seva sortida.