Després de classificar-se per a la final

Rigoberta Bandini (Benidorm Fest) treu pit pel suport de Mediaset: «Molt contenta que la Terelu estigui al màxim»

La cantant va assegurar que el documental de Rocío Carrasco és genial i un orgull en la roda de premsa posterior

Rigoberta Bandini (Benidorm Fest) treu pit pel suport de Mediaset: «Molt contenta que la Terelu estigui al màxim»

RTVE

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La roda de premsa posterior a la segona semifinal del ‘Benidorm Fest’ també ens va deixar un final inesperat. Després de classificar-se per a la gran final amb ‘Ay mamá’, Rigoberta Bandini es va pronunciar sobre el suport que està rebent per part de Mediaset aquests últims dies: «Me n’he assabentat com vosaltres, tota la meva família m’ha enviat missatges i jo els deia que no ho sabia. ¡Que fort! Creia que t’ho havien de preguntar».

«Estic molt contenta perquè, al final, dins del circ de Mediaset, empatitzo amb Rocío Carrasco. Explica una història que cal explicar. Llavors, és un orgull que la cançó soni en el programa. I molt contenta que la Terelu estigui al màxim», va assegurar l’artista al ser preguntada per la premsa acreditada al certamen de RTVE.

Es pot recordar que, dijous passat, com a prèvia a la segona semifinal, ‘Sálvame’ va promocionar a so de bombo i platerets el certamen de TVE i va continuar fent campanya per la candidatura de Rigoberta Bandini, mostrant faldons en què s’animava a votar per l’esmentada artista. 

En diversos moments de la tarda ha aparegut un home amb una disfressa de teta i un cartell amb el rostre de la intèrpret d’‘Ay mamá’, que és a la final del dissabte 29 de gener. 

Notícies relacionades

Anteriorment, al ‘Lemon Tea’, María Patiño no va dubtar a enviar el seu suport a Tanxugueiras. «Vull felicitar les meves paisanes», va dir la presentadora, que va destacar que van aconseguir «una bona posició» amb la seva cançó ‘Terra’ en la primera semifinal: «Passen a la final de dissabte, bravo per elles». 

Una opinió diferent va mostrar Terelu Campos. La filla de María Teresa prefereix que la representant d’Espanya a Eurovisió sigui Rigoberta Bandini, que té moltes possibilitats d’aconseguir el bitllet a Torí: «Estàs ficant la pota, perquè en aquest programa anem amb Rigoberta i el seu gran tema ‘Ay mamá’. És un al·legat al feminisme que reivindica les mares i les tetes». A més, va recordar que serà la banda sonora del pròxim especial de Rocío Carrasco: ‘Montealto: regreso a casa’

Temes:

Benidorm Fest