En un directe a Instagram

Bárbara Rey parla de la seva possible participació a ‘Supervivientes’ amb Cristina Tárrega, Sofia Cristo i Luis Rollán

L’artista va parlar aquesta setmana de la seva possible participació en el ‘reality’ de Telecinco

Bárbara Rey parla de la seva possible participació a ‘Supervivientes’ amb Cristina Tárrega, Sofia Cristo i Luis Rollán
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després de molt temps, Bárbara Rey dona la seva primera entrevista per parlar de la seva vida en un plató de televisió. Abans d’aquesta intervenció en el ‘Deluxe’, la vedet va acudir recentment a Telecinco per defensar Sofía Cristo durant la seva participació a ‘Secret Story’. 

A més, ha realitzat alguns de directes en el seu compte personal d’Instagram. L’últim ha sigut aquesta mateixa setmana, amb una divertida trobada social amb Cristina Tárrega, en companyia de la seva filla i el seu amic Luis Rollán.  

En el Live, la col·laboradora d’‘El programa de Ana Rosa’ va preguntar a Bárbara Rey per la seva possible participació a ‘Supervivientes’, sorprenent amb una resposta en la qual s’ho està plantejant: «El que més por em fa són les proves, que són molt dures», va confessar

Sofía Cristo va intervenir per mirar de dissuadir la seva mare: «No vull que hi vagi. Jo hi he sigut i puc dir que és un ‘reality’ molt dur, en el qual dorms a terra. La meva mare té 72 anys i no vull que ho passi malament». Per la seva part, Cristina Tárrega es va mostrar a favor de la seva participació. «Si Carmen Lomana hi va anar, la teva mare també. Ella és una dona batalladora que ha passat per molt i ho faria molt bé».

Notícies relacionades

Cal recordar que l’actriu ja va participar en altres ‘realitys’ com ‘Acorralados’, emès a Telecinco el 2011, en el qual va tenir un mític enfrontament amb Mari Ángeles Delgado, mare d’Aída Nízar.

Aquest portal ha informat en diferents ocasions que Bárbara Rey ha rebut propostes de Telecinco i Bulldog TV per participar en el ‘reality’ de supervivència, que han sigut rebutjades per l’artista per no arribar a les seves pretensions econòmiques. El 2019, va ser l’any en el qual més a prop va estar de participar, però tot es va truncar amb l’aparició d’Isabel Pantoja, que va tancar un acord i feia inviable per a Telecinco assumir dos caixets tan alts.