TVE ho revela

Així serà l’ordre d’actuació de les dues semifinals del Benidorm Fest, que tindrà entrada gratuïta

La pública, juntament amb la Generalitat Valenciana, no cobrarà per assistir com a espectador a la preselecció eurovisiva

Així serà l’ordre d’actuació de les dues semifinals del Benidorm Fest, que tindrà entrada gratuïta
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El Benidorm Fest és a la cantonada i avui TVE ha revelat nous detalls sobre la seva nova preselecció per a Eurovisió, en la qual participen un total de 14 artistes els dies 26, 27 i 29 de gener a la ciutat alacantina. Durant la roda de premsa celebrada avui, la pública ha revelat l’ordre d’actuació de les dues semifinals.

En la primera semifinal competiran Luna Ki, Varry Brava, Azucar Moreno, Blanca Paloma, Unique, Tanxugueiras i Chanel, en aquest ordre. En la segona tocarà el torn de Xein, Marta Sango, Javiera Mena, Gonzalo Hermida, Rigoberta, Rayden i Sara Deop. La pública explica que ha decidit aquestes posicions partint del mateix espectacle, com es va fent al mateix Festival d’Eurovisió, en el qual l’organització decideix el lloc d’actuació.

Notícies relacionades

Així les coses, les dues grans favorites –a priori– pel públic, Tanxungueiras i Rigoberta Bandini, s’enfrontaran en dues semifinals diferents. Cap obrirà o tancarà les gales, que tindran una durada de 70 a 80 minuts, a excepció de la final que en tindrà més de 90, segons expliquen des de la cadena.

D’altra banda, tal com han avançat Eva Mora, cap de la delegació espanyola, i María Eizaguirre, directora de Comunicació i Participació de RTVE, l’entrada per assistir de públic serà gratuïta. Els tiquets es podran adquirir sense que es cobri a través de la web entradas.com. La resta de butlletes es repartiran entre RTVE, la Generalitat Valenciana i Ajuntament de Benidorm.