Anuncia el retorn a la ràdio

Júlia Otero torna a ‘Julia en la onda’: «Fins i tot els pitjors anys s’acaben al desembre»

La periodista, que va anunciar que havia superat el càncer al novembre, reprèn l’activitat professional

Júlia Otero torna a ‘Julia en la onda’: «Fins i tot els pitjors anys s’acaben al desembre»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Júlia Otero torna a donar bones notícies. La periodista ha anunciat a les xarxes el retorn a ‘Julia en la onda’, el magazín vespertí que condueix a Onda Cero des del 2007. La presentadora es reincorpora al programa que porta el seu nom aquest dilluns.

«Demà torno a l’escola. Tinc el plumier a punt i la inquietud de primer dia», tuitejava aquest diumenge la periodista, «a les 15 h ens sentim a Julia en la onda», escrivia al seu compte de Twitter. «Arribar fins aquí no ha sigut fàcil, però fins i tot els pitjors anys s’acaben al desembre», expressava la periodista, que afegia al seu alegre missatge el ‘hashtag’ #Bienvenido2022.

Notícies relacionades

La presentadora va haver de fer una aturada en la seva activitat professional per tractar-se el càncer que li va ser diagnosticat el febrer de l’any passat. La conductora va dir adeu a les ones, però per poc temps. Aquest mes de novembre comunicava que havia superat la malaltia, explicant en una entrevista a Catalunya Ràdio que no li quedava «ni una sola cèl·lula cancerígena».

Durant aquesta conversa, Otero reconeixia que el càncer sí que li ha deixat seqüeles: «Tinc una neuropatia perifèrica a les mans i als peus, que fa que pràcticament no hi tingui sensibilitat. És a dir, aneu amb compte amb mi perquè no tinc tacte. En comptes de cinc sentits, me’n queden quatre en aquests moments», va comentar amb humor.

Temes:

Julia Otero