Des de cadena SER

Carles Francino celebra la tornada de Julia Otero a la ràdio i posa en relleu «la sana competència»

El presentador de ‘La ventana’ ha dedicat unes paraules a la periodista, que ha tornat a Onda Cero després de superar el càncer

Carles Francino celebra la tornada de Julia Otero a la ràdio i posa en relleu «la sana competència»
2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La ràdio celebra aquest dilluns la tornada de Julia Otero. La periodista torna a agafar les regnes de ‘Julia en la onda’ després de gairebé un any apartada del mitjà, decisió que va haver de prendre com a conseqüència del càncer que li va ser diagnosticat el febrer del 2021 i del qual ja s’ha recuperat. «Arribar fins aquí no ha sigut fàcil, però fins i tot els pitjors anys acaben en desembre», va escriure ahir a la nit en el seu compte de Twitter. 

Una gran notícia que tampoc ha passat desapercebuda en la competència. Carles Francino, presentador de ‘La ventanta’ a la cadena SER, ha dedicat aquesta tarda unes carinyoses paraules al seu rival, però, abans que res, companya de professió. «Com més siguem, més riurem», ha començat dient, utilitzant un refrany amb què ha volgut posar en relleu «el que significa la sana competència». 

«Avui ho volem dir en veu alta», afegia per donar pas al tall d’àudio amb què Julia Otero s’adreçava de nou als seus oients: «Aquí som de nou una altra vegada, i jo especialment feliç del reconeixement que ha rebut la meva companya i amiga Carmen Juan a les xarxes socials. L’equip ja ho sabia, que ho sàpiguen ara centenars de milers de persones m’omple de satisfacció». 

Després de l’emissió de les paraules de la periodista, Francino reprenia així el seu programa: «Efectivament, des de fa una hora i sis minuts, Julia Otero torna a estar a les tardes d’Onda Cero. Per a qui no ho sàpiga, ha deixat enrere el càncer un any després que li fos diagnosticat». 

Francino: «Som rivals, però no enemics»

Notícies relacionades

Un aplaudit gest amb què deixa de banda la rivalitat entre programes, una cosa que ja havia fet en altres ocasions. A finals d’agost, amb motiu de la tornada puntual d’Otero a Onda Cero, li va dedicar aquestes paraules de part de tot el seu equip: «Compartim la passió per la ràdio, pel periodisme i per la vida. Som rivals, però no enemics. Competim, però ens respectem i ens apreciem. Per això li desitgem, avui més que mai, el millor a Julia Otero». 

Unes hores més tard, Julia Otero agraïa a les seves xarxes socials la benvinguda que li havien donat des de la cadena SER: «Estimats Francino i Isaías Lafuente, em deixeu sense paraules, però amb el cor ple de gratitud. Gràcies per Ser com sou. Una abraçada, companys». 

Temes:

Julia Otero