Contagis disparats

Arturo Valls, Toñi Moreno, Susi Caramelo i la llista completa de televisius confinats per coronavirus

L’augment de casos ha afectat multitud de famosos

Arturo Valls, Toñi Moreno, Susi Caramelo i la llista completa de televisius confinats per coronavirus
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

L’augment ràpid de contagis per coronavirus a causa de l’arribada de la variant òmicron ha provocat que molts rostres televisius coneguts també hagin contret la malaltia i estiguin confinats. Alguns han volgut compartir la seva tancada a les xarxes i explicar com estan. Repassem alguns dels famosos que es troben guardant quarantena a casa pel virus.

Toñi Moreno va anunciar dijous passat que havia donat positiu en coronavirus i que s’havia vist obligada a confinar-se: «Torno a casa en una ambulància per no contagiar ningú», va detallar per a sorpresa dels seus seguidors.

El presentador i actor de sèries com ‘Cámera Café’, Arturo Valls és un altre dels televisius afectats per la covid-19. El popular conductor de ‘¡Ahora Caigo!’ va compartir amb els seus seguidors fa uns dies que es troba aïllat a casa, cosa que li va provocar que no pogués acudir a ‘El Hormiguero’ dimecres passat.

L’actor Antonio Resines va ingressar dimecres passat a l’hospital després de contraure coronavirus i complicar-se el seu estat per patologies prèvies. Durant aquest dilluns, la dona de l’actor, Ana Pérez-Lorente, va aclarir davant els mitjans que el seu marit es troba estable mentre es recupera a poc a poc

La variant òmicron ha afectat Tania Llasera, que es va animar a fer públic el seu confinament domiciliari. A les xarxes ha afirmat que s’ha contagiat per primera vegada de coronavirus a causa de la nova soca.

Notícies relacionades

Susi Caramelo es va prendre amb humor tornar a agafar el coronavirus i haver d’aïllar-se novament. Mitjançant un vídeo a les xarxes va compartir amb els seus seguidors un missatge per a tots els que estan en la seva mateixa situació: «Som un fotimer de penya ara mateix els contagiats, jo crec que som majoria».

La setmana passada s’estrenava a Amazon Prime Video ‘Celebrity Balke Off’. Precisament, un dels seus concursant anunciava poc després que també és positiu en covid-19, James Rhodes, conegut pianista.

Temes:

Arturo Valls