Vídeo

La clatellada de Pablo Motos als polítics per la situació de la covid a ‘El hormiguero’: «Això no és una onada, és un tsunami»

El presentador va revelar que ‘El hormiguero’ ha tingut vuit positius en el seu equip en els últims dies

La clatellada de Pablo Motos als polítics per la situació de la covid a ‘El hormiguero’: «Això no és una onada, és un tsunami»

ATRESMEDIA TELEVISIÓN

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Pablo Motos s’ha tornat a pronunciar sobre la situació de la covid a ‘El hormiguero’. Abans de donar pas a Leiva, el presentador i director d’‘El hormiguero’ ha fet un ‘speech’ centrat en l’augment dels contagis que hi està havent al nostre país: «Estic en contacte amb molta gent i tinc bona informació i, bàsicament, ja ho sospiteu, aquesta onada serà la pitjor de totes quant als contagis i ens arribarà gairebé a tots».

«Des de mitjans de la setmana passada, la gent del meu entorn estan caient com rates. S’estan parant rodatges de pel·lícules, les televisions estan amb la gent justa, tinc un munt d’amics famosos que l’han agafat els últims quatre dies... Avui l’ha agafat Nadal, dos dels convidats de la setmana que ve hauran de fer l’entrevista per videoconferència perquè també l’han agafat... A l’equip del programa, que portem mesos sense donar un positiu i fent tests a tothom cada setmana, aquest matí han caigut vuit persones. Per descomptat, hem pres totes les mesures de seguretat. Jo tenia previst anar a París aquestes festes i ho he anul·lat. A la meva família li he dit que no vinguin la nit de Nadal», va afirmar Motos.

D’altra banda, Motos també va assegurar que la variant òmicron de la covid-19 és igual de contagiosa que el xarampió, que és un dels virus més contagiosos que coneixem: «Segons la dada que m’ha donat el metge del programa, aquest virus multiplica els contagis per dos cada 36 hores. Això vol dir que, tal com anem, en dues o tres setmanes, es podrien començar a col·lapsar els hospitals, no les ucis, però es bloquejarà l’activitat normal i les altres malalties quedaran desateses».

«O aquesta quarantena al donar positiu, que bloqueja la possibilitat d’anar a treballar amb tot el que això suposa. Després hi ha això dels nens, que arriben de l’escola amb la covid i posen en perill tota la família», va continuar dient el comunicador a ‘El hormiguero’ acompanyat de Trancas i Barrancas.

Notícies relacionades

A més, Pablo Motos també va aprofitar l’ocasió per clavar un mastegot a la classe política per la seva gestió d’aquesta situació sanitària: «El nostre president es reunirà demà passat, sense presses, amb els presidents autonòmics per a veure si arriben a una estratègia comuna perquè no els penalitzi políticament a cap en les enquestes. El que us vull dir és que no espereu que ens salvin ells. Això és una emergència avui, i la setmana que ve no sabem a què ens enfrontarem. Així que no espereu que arribin les prohibicions, si és que n’hi ha, i protegiu-vos».

«Si us protegiu, protegiu-vos més. Si l’agafes, digue-ho a tothom i protegeix els altres. Sento ser portador de males notícies, però això no és una onada, és un tsunami en què tots hem de posar-nos en guàrdia tot i que ens faci angoixa. Dit tot això, disfrutarem amb què ens quedem, que encara hi ha molt i podem ser feliços amb menys. Així que acceptarem la situació i això passarà igual com passaran altres coses», va acabar Pablo Motos.