Molt enfadat

Orestes Barbero (‘Pasapalabra’) respon a Twitter a totes les crítiques: «No faig altra cosa que llegir bestieses»

El concursant de ‘Pasapalabra’ a tots aquells que acusen el programa d’afavorir-lo

Orestes Barbero (‘Pasapalabra’) respon a Twitter a totes les crítiques: «No faig altra cosa que llegir bestieses»

Pasapalabra

1
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

Malgrat ser una programa blanc i familiar, ‘Pasapalabra’ sempre ha sigut objecte de crítiques per la dificultat dels seus ‘roscos’. En els seus més de 20 anys d’emissió, el programa que va pertànyer a Telecinco i ara és a Antena 3, ha sigut acusat d’afavorir certs concursants proposant-los definicions més senzilles en la seva prova final.

Actualment, fa un temps que Orestes Barbero es bat en duel amb Jaime Conde per emportar-se el pot, que ascendeix ja a 448.000 euros. El concursant té un perfil a Twitter però no sol entrar en polèmiques. No obstant, aquesta setmana ha explotat contra tots aquells que acusen el programa d’afavorir-lo amb preguntes més senzilles.

«Repeteixo el que ja he dit tantes altres vegades. Respondre més ràpid un ‘rosco’ només fa que, des de casa, SEMBLI més fàcil. El fet de passar més o menys no és perquè la dificultat intrínseca del ‘rosco’ sigui superior respecte al de l’altre, sinó per com de clara sigui d’entrada», va aclarir el participant, que va rebre l’aplaudiment dels usuaris.

Notícies relacionades

No obstant, d’altres van optar per enviar missatges desagradables a Rafa Castaño, que va ser un dels rivals d’Orestes en el passat. Aquest fet, va ser la gota que va esgotar la paciència del concursant, que va esclatar contra tots ells.

«No faig altra cosa que llegir autèntiques bestieses. ‘Roscos’ tots dos de quatre forrellats i alguns de nivell estireganyós, dels més complicats que hi ha hagut mai. Que se’n treguin dos en primera volta no resta dificultat. Sisplau, ja prou d’insult gratuït i mediocritat», va escriure el participant de ‘Pasapalabra’, donant per acabat el conflicte.

Temes:

Pasapalabra