Sense pèls a la llengua

Omar Montes torna a esclatar contra Asraf: «Li recomano la fontaneria»

El cantant va acudir a la presentació d’‘Acoustic Home’

Omar Montes torna a esclatar contra Asraf: «Li recomano la fontaneria»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

L’enemistat entre Asraf Beno i Omar Montes és ben coneguda des que Isa Pi va conèixer el model i es van enamorar. En nombroses ocasions tots dos s’han llançat dards i insults en programes de televisió i davant els mitjans. Ara, quan la calma semblava haver-se instaurat en la seva escassa relació, el cantant ha volgut reobrir la guerra i carregar contra el seu enemic.

Notícies relacionades

En concret, des del 2019 els dos joves no es poden ni veure per la relació de la filla d’Isabel Pantoja amb Beno. Aquest dijous, en la presentació del nou programa de HBO Max ‘Acoustic Home’, Omar Montes va ser preguntat per com es porten en l’actualitat i va aprofitar per reobrir la seva batalla: «Li recomano la fontaneria, fer cursos de FP que t’ensenyen un munt de coses per buscar-te la vida. Qualsevol cosa que acabi en ‘ia’», va declarar.

Queda per veure si l’actual parella de Chabelita contesta a l’autor d’‘Alocao’ o prefereix deixar de banda els atacs. El que sembla clar és que cap dels dos ha superat les diferències que tenen mútuament.

Temes:

Telecinco