Rècord

‘Pasapalabra’ viu una fita històrica de Jaime, rival d’Orestes

El concursant va arribar a un rècord mai vist en el programa

‘Pasapalabra’ viu una fita històrica de Jaime, rival d’Orestes
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

No hi ha dubte que els concursants de ‘Pasapalabra’ són autèntics genis. Tots ells ho demostren cada tarda a Antena 3 i algun fins i tot aconsegueix marcar rècords. Durant l’entrega de dilluns, un dels seus actuals participants va aconseguir una fita històrica davant els espectadors del concurs. 

Notícies relacionades

Jaime va aconseguir una fita mai vista en el format presentat per Roberto Leal. En concret, el jove va fer 21 respostes consecutives sense fallar, una cosa que ningú havia aconseguit fins al moment. Tant el periodista al comandament com els convidats van lloar el seu gest, que va ser molt aplaudit al plató i amb el qual ell mateix va fer broma: «És que soc molt de picar-me i li havia de tornar a Orestes el que em va fer en l’anterior programa», va comentar amb referència a una gran ratxa que va aconseguir el seu adversari en l’entrega de divendres. 

Al costat d’aquesta gran tanda d’encerts va arribar a les 24 paraules correctes, i es va quedar només a una de completar l’abecedari. El concursant no va saber respondre a la lletra E: ¿Cognom de l’historiador religiós autor de l’obra ‘Los Jesuitas y el motín de Esquilache’?», era la qüestió que li va plantejar Roberto i amb la qual podria haver-se emportat el pot, que ja arriba a la xifra de 274.000 euros.