Es jubila

La Sexta rendeix homenatge a Amelia, la mítica netejadora que va sorprendre Ferreras a ‘Al rojo vivo’

La treballadora va arrasar al colar-se en el programa mentre feia la seva feina

La Sexta rendeix homenatge a Amelia, la mítica netejadora que va sorprendre Ferreras a ‘Al rojo vivo’
1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

La Sexta ha volgut homenatjar una de les seves treballadores que abandona la casa per sempre. Amelia Jiménez, netejadora dels platós, s’acomiada de la cadena d’Atresmedia per la jubilació després de molts anys de feina en què va sorprendre els espectadors per colar-se inesperadament amb Ferreras a ‘Al rojo vivo’.

Notícies relacionades

A l’estiu del 2018, Jiménez es va colar al plató del programa de La Sexta en ple directe mentre netejava l’estudi per darrere de Ferreras, però quan va adonar-se del que passava, es va apartar ràpidament amb cara d’espant. El moment no va tardar a vitalitzar-se i l’endemà el mateix Ferreras el va reemetre i va comentar: «No s’ha colat, forma part de l’equip. És la responsable que tot estigui en ordre».

Ara, la mítica treballadora es jubila i La Sexta ha volgut publicar una entrevista amb ella en què ha fet un balanç de tants anys dins el grup de comunicació i en què ha recordat el moment curiós: «Quina vergonya, em vaig posar malalta aquell dia». «Aquell dia no em tocava a mi aquest plató, però van trucar, portava el mòbil a sobre i per no perdre el temps, ho vaig fer jo. M’avanço als treballs i alguna vegada peco d’avançar-me», ha expressat en aquest homenatge abans de tancar l’etapa.