Inclòs el Derby de France

Mediaset compra els drets de cinc partits del PSG de Messi a la Ligue 1 francesa

El grup audiovisual emetrà el primer partit contra l’Olympique de Marsella el pròxim diumenge 24 a Cuatro

Mediaset compra els drets de cinc partits del PSG de Messi a la Ligue 1 francesa

Franck Fife / AFP

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El París Saint-Germain de Messi, Neymar i Mbappé continuarà jugant als canals de Mediaset. El grup audiovisual ha anunciat aquest divendres la compra dels drets d’emissió del paquet de cinc dels partits que jugui a la Ligue 1 francesa, partits que podrà elegir lliurement al llarg d’aquesta temporada.

Le Classique, que és com es coneix a França al partit que enfronta el PSG i l’Olympique de Marsella, serà el primer partit d’aquest lot que Mediaset emeti. Concretament, Cuatro serà la cadena en la que es programarà l’esdeveniment esportiu el pròxim diumenge 24 d’octubre, a les 20.45 hores, amb la narració de Manu Carreño i els comentaris de Fernando Morientes i Pablo Pinto. Per la seva banda, Ricardo Reyes viatjarà al ‘Stade Vélodrome’ per explicar als espectadors tot el que ocorri a peu de camp. 

Notícies relacionades

S’ha de recordar, que el mes d’agost passat, el debut de Leo Messi amb la samarreta del París Saint Germain es va poder veure a Telecinco. La cadena principal de Mediaset va comprar els drets d’emissió de l’Stade de Reims – PSG, partit de la Ligue 1 francesa amb el qual el jugador argentí es va estrenar en el club parisenc després de la seva sonora sortida del Futbol Club Barcelona.

Per ser més exacte, Telecinco no va ser l’únic mitjà que va emetre aquest partit, ja que Ibai Llanos també va anunciar en el seu compte oficial de Twitter que el primer partit de Leo Messi al París Saint Germain també es podria veure al seu canal oficial de Twitch.