En el seu blog

Jorge Javier Vázquez, indignat amb Almeida: «El bon jan es retrata amb una sola paraula»

El presentador de ‘Sálvame’ ha carregat contra l’alcalde de Madrid per afirmar que no pensava fer «res» per regular el preu del lloguer

Jorge Javier Vázquez, indignat amb Almeida: «El bon jan es retrata amb una sola paraula»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

L’actualitat política continua estant molt present en el blog de Jorge Javier Vázquez. Si fa uns dies parlava sobre la figura de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, aquesta setmana comparteix la seva opinió sobre José Luis Martínez-Almeida. El presentador de ‘Sálvame’ no ha volgut passar per alt el polèmic tuit que va escriure l’alcalde de la capital el 6 d’octubre passat. 

Es pot recordar que Més Madrid va lamentar que Almeida no tingués intenció de fer «res» per regular el preu del lloguer a la ciutat. «Exacte», va respondre l’al·ludit, causant un profund malestar en les xarxes socials. Una onada d’indignació a què també s’ha afegit Jorge Javier: «El bon jan, el planer, el simpàtic Martínez-Almeida es retrata amb una sola paraula»

«Aquest ‘res’ ve a dir ‘me la sua’, ‘passo’ o ‘no és el meu problema’. Si hagués de pagar 800 euros per trenta metres quadrats on no entra gota de llum potser no hauria contestat ‘res’. Aquest ‘res’ és l’argument més vergonyós que pot donar qualsevol polític davant qualsevol problema», afegeix el també conductor de ‘Secret Story’, que defineix aquesta paraula com «un menyspreu absolut a tots els ciutadans de Madrid»

Notícies relacionades

D’altra banda, s’adreça a qui «aplaudeix la fanfarroneria» d’Almeida: «Per no fer res millor que es quedi a casa». A més, aprofita per llançar també un dard a Joan Carles I: «Amb el rei emèrit tenim coberta la nostra quota de gent planera». 

«Es pot estar en total desacord amb les mesures que planteja el Govern per regular el lloguer, però no pensar en cap alternativa és donar l’esquena a un dels problemes que més inquieta els espanyols. ‘Res’ no és cap solució. Mai ho ha sigut», acaba dient Jorge Javier.