Després del seu pas pel concurs

Un concursant de ‘Pasapalabra’ denuncia els atacs que va rebre a les xarxes: «Tenien necessitat d’insultar-me»

Un dels substituts de Sofia i Marco Antonio ha confessat el que va haver de suportar

Un concursant de ‘Pasapalabra’ denuncia els atacs que va rebre a les xarxes: «Tenien necessitat d’insultar-me»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Sofía Álvarez es va convertir en la guanyadora de ’Pasapalabra’ la setmana passada a l’aconseguir completar el tortell, un dels grans moments del programa. Després del seu pas pel concurs, nous participants van passar a ocupar el seu lloc i un d’ells, ja expulsat, ha denunciat uns dies després l’odi que va patir per part de diversos espectadors.

José Antonio es va mantenir en el format presentat per Roberto Leal quatre entregues, suficients perquè molts usuaris carreguessin contra ell amb greus insults i atacs que ell mateix ha confessat: «Des del primer dia que vaig aparèixer a ‘Pasapalabra’ va sorgir una onada d’odi a les xarxes que feia que molta gent sentís la necessitat d’insultar-me, ¡fins i tot citant-me, perquè m’assabentés bé que m’odiaven!», va explicar a les seves xarxes socials.

Notícies relacionades

El concursant va detallar els missatges que va arribar a rebre: «Els insults, per ordre de freqüència, eren ‘maricon’, ‘repel·lent’, ‘pedant’ i ‘insuportable’, així que podem concloure que més que insults eren descripcions, perquè totes aquestes paraules s’ajusten estrictament a la realitat», va expressar en una cadena de comentaris per fer visible el que va haver de suportar.

Abans de concloure va voler fer una reflexió sobre l’assumpte: «¿Com es canalitza l’odi generat per un mamarratxo que ha concursat a ‘Pasapalabra’, a qui no coneixes de res però que genera aquesta ràbia a molts tuitaires i ‘instagramers’? I, millor encara: ¿què li passa a aquest segle XXI que fa que ens sorgeixin aquests odis?», va sentenciar davant els seus seguidors i detractors a les xarxes.