De baixa

Iñaki López s’aparta de ‘Más vale tarde’ de manera temporal per un despreniment de retina

El periodista s’absentarà del programa que presenta amb Cristina Pardo

Iñaki López s’aparta de ‘Más vale tarde’ de manera temporal per un despreniment de retina
1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

Iñaki López s’ha hagut d’absentar de manera indefinida de ‘Más vale tarde’. El presentador de les tardes de La Sexta ha volgut comunicar als seus seguidors que temporalment no presentarà l’espai i ha aclarit que es deu a una baixa mèdica ocasionada per problemes de visió en un ull a causa d’un despreniment de retina.

Notícies relacionades

El periodista basc ho va anunciar durant la tarda de divendres per evitar el possible enrenou que s’hagués generat per la seva absència al format d’actualitat: «Un petit problema amb aquests estels blaus que tinc per ulls em farà faltar uns dies a la meva cita diària amb ‘Más vale tarde’», va expressar, aclarint que és temporal i que tan aviat com sigui possible es reincorporarà a la presentació del programa.

La seva absència quedarà resolta gràcies a la seva companya de plató. Cristina Pardo serà la cara principal durant els dies en què López s’absenti. Tots dos van començar la temporada com a nous conductors de ’Más vale tarde’ després de la marxa de Mamen Mendizábal, que va ocasionar grans moviments de presentadors en tota la cadena.